Преместване на мебели и багаж в София

Преместване на вещи в София

Хамали за преместване на багаж и лични вещи

Много семейства все още пазят редица ненужни мебели в домовете си с единствената цел – да запазят скъп спомен, свързан с тях. Това прави домовете им препълнени и създава илюзията за хаос.

Спомените са хубаво нещо, но в случая мебелите са истинско бреме, от което е нужно да се отървете час по-скоро. Не можете да оставите ненужното до контейнерите край блока, защото ще бъдете глобени от общинските инспектори. Затова използвайте специализираната услуга на хамалите за преместване на мебели и багаж.

Хамали местят мебели и лични вещи

Преместване на вещи в СофияОбадете се на хамалите и заявете желанието си да използвате услугата. Дайте им изчерпателна информация за всички вещи и мебели, които искате да изхвърлите. Така хамалите ще придобият представа за това в какво превозно срадство ще се поберат всичките ви ненужни вещи и мебели. Ще могат да си направят и сметка за екипа, който трябва да дойде в дома ви. Кажете им и какво сте решили да правите с ненужните ви мебели –  да ги изхвърлите, да ги дарите на организация или да ги използвате на вилата.

Преместване на мебели, когато ще се използват отново, се осъществява внимателно с мисълта за бъдеща употреба. Все пак трябва да бъдат закарани на адреса, на който ще се използват, в добро състояние.

Ако са предназначени за депото за рециклиране, нещата са много по-лесни. Хамалите ще дойдат с необходимите инструменти, за да разглобят или нарежат ненужните мебели. Така ще е много по-лесно изнасянето и транспортирането им. Хамалите ще могат да съберат много по-голямо количество ненужни мебели и няма да се налага да се прави втори курс до сметището. При това положение услугата е значително по-евтина и достъпна. Хамалите не трябва да са внимателни с мебелите по време на транспортирането.

Преместване на вещи

Не трябва да се притеснявате, че при рязането и разглобяването ще бъде увреден интериора на дома ви. Хамалите ще са максимално внимателни и дори ще почистят старателно след себе си. Ще напуснат дома ви едва след като всичко е чисто и подредено.

Професионализмът на хамалите не е за подценяване. Те бързо могат да разрешат редица проблеми в дома и е добре преди да се захванем с нещо, което не сме правили никога, да се консултираме първо с тях.

Майстори.ком извършва преместване на всякакви вещи

Извозване на вещиДоверете се на нашите опитни хамали и бъдете сигурни, че всичко ще бъде извършено в срок и без абсолютно никакъв риск. Знаем от каква важност са не само личните вещи, които вероятно имат и сантиментална стойност за вас, но и останалите неща, които искате да бъдат преместени – мебели; електроуреди и т.н. Майстори.ком ще направи необходимо, за да осигури безопасното и експедитивното им преместване на най-добри и конкурентни цени в София и региона!

1 Comment

  1. Pingback: Професионално преместване на мебели | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.