Изнасяне на холна гарнитура

Преместване на холна гарнитура

Хамали за изнасяне на диван

Когато старата холна гарнитура ви е омръзнала и сте решили да осъвремените обзавеждането на дневната си, повикайте хамалите на помощ. Подмяната на старите мебели с нови изисква време и хора, които знаят как да се правят със задачата изнасяне на диван и прилежещите части на холната гарнитура.

Извикайте на помощ хамалите. Те имат достатъчно голям опит и умения да се справят с тази задача. Обадете се да заявите услугата и да изберете ден и час, в който хамалите да изнесат дивана и фотьойлите от доам ви, за да освободят място за новата мека мебел, която сте си харесали.

Преместване на диван от жилище

Изнасяне на диван в СофияСлед като сте наясно кога ще имате достатъчно място да внесете новите си мебели, можете да пристъпите към избора на нов диван. В интернет пространството има голямо разнообразие на дивани. Съобразете с мястото, което имате във всекидневната и тогава поръчвайте. Не пренебрегвайте и ширината на вратите и коридорите, през които трябва да мине новата мебел, за да бъде разположена във всекидневната.

Често стопаните на дома пропускат тази подробност и остават неприятно изненадани, когато новият им диван не може да премине по никакъв начин през входната врата. Никой не се  е сетил да провери колко е широка или висока тя.

Изнасяне на диван с хамали

В деня, който сте извикали хамалите, трябва да сте подсигурили подходящо място за паркиране на камиона. Хамалите не могат да обикалят целия квартал с дивана на ръце, за да стигнат до мястото, където е намерил камиона за паркиране.

Преместване на холна гарнитураНе си мислете, че като се заемете сами с изнасяне на диван, ще спестите средства. Ще си загубите времето и ще си скъсате нервите. Диванът е голям и не може да го пренася от сам човек. Трябва да си намерите помощници. Необходимо е много да внимавате при изнасянето да не повредите интериора на дома и да се наложи да правите ремонт след това. Трябва да наемете товарен транспорт, защото с лек автомобил няма как да се преовзи до сметището. Да, до сметището! Не можете ей така да зарежете дивана си до контейнера за битови отпадъци. Веднага ще ви глобят от общината. Сметището е единствения ви вариант, но за да можете да го използвате, трябва да платите такса.

Май е по-добре да оставите всичко в ръцете на хамалите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.