Изнасяне на диван

Изхвърляне на дивани и мебели

Хамали за изнасяне на диван в София

Всяко семейство обича да подновява през определен интервал от време своето обзавеждане. Разбира се, това не се случва всяка година и не се сменят всички мебели наведнъж. Най-използваната мебел в дома и най-предпочитаната от всички е дивана, затова и най-бързо се амортизира.

Изнасяне на диван при изхвърляне и преместване

Днес мебелните магазини предлагат богато разнообразие от дивани и всеки може да направи своя избор от комфорта на своя дом. Почти всеки магазин днес има и свой сайт, през който всеки може да направи поръчката си. Преди да пристъпите, обаче, към поръчката на новия диван, трябва да организирате своевременното изнасяне на диван, който в момента използвате. Така ще освободите място за настаняването на новата мебел.

Изнасяне на диван в СофияПредстоящото изнасяне на стария диван не е никак лека задача и ако нямате до себе си хора и транспорт, по-добре не се хващайте. Обадете се на хамалите и дайте заявката си за изнасяне на диван. Предоставете достатъчно изчерпателна информация за големината на дивана, модулен ли е, ще го изхвърляте ли или ще го използвате на вилата, може ли дивана да мине през вратите в дома, за да бъде изнесен безпрепятствено и др. Така хамалите ще придобият ясна представа за обстановката и модела на дивана, който ще се изнася. Уточнете деня и часа за посещение на бригадата. Споразумейте се за цената и се постарайте да сте на адреса в уговорения час, тъй като хамалите ще са точни.

Извозване на диван при изнасяне

Изхвърляне на дивани и мебелиХамалите са квалифицирани в пренасянето на всякакъв род мебели и добре знаят как най-лесно да изнесат вашия стар диван. Ако диванът е модулен, ще е още по-лесно. Хамалите бързо ще демонтират модулите и ще ги изнесат от жилището. Ако сте сигурни, че не желаете да използвате повече дивана си и вече сте поръчали нов, но все пак е в добро състояние, хамалите могат да го оставят в някоя институция, която има нужда от такава мебел или при благотворителна организация, която ще го предостави на нуждаещи се.

Ако не сте съгласни с тази опция, хамалите ще транспортират стария ви диван до депото за рециклиране, както повелява закона. Всичко това ще се случи за съвсем кратко време и вие няма да изразходите и една единица енергия, а мястото за новия ви диван ще е факт.

Майстори.ком: Изхвърляне и преместване на дивани в София

Нашата хамалска бригада предлага своите професионални услуги при изнасянето на дивани; холни гарнитури и всякакви други мебели при тяхното преместване или изхвърляне. Свържете се с нас чрез посочените форми за контакти и разберете повече за възможността, при която може да ни наемете.

2 comments

  1. Pingback: Изнасяне на холна гарнитура | Maystori.com

  2. Pingback: Изнасяне на диван и мебели от жилище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.