Хамали за преместване на офис

Местене на офис в София

Преместване на офис в София

Преместването на офис е изключително трудна и отговорна задача. Всичко трябва да е перфектно планирано и подготвено, за да не навреди на бизнеса и на работата на хората, който работят в този офис.  За да можете да се справите успешно с всичко, започнете подготовката месеци по-рано. Свържете се с хамалска бригада, която има опит в тази дейност. Това е много важно, защото добре ще знаят колко е важно всичко да се случи максимално бързо и точно. Същевременно имат инструментите, техниката и транспортните средства, с които всичко от стария офис ще може да бъде транспортирано до новото местоназначение.

Хамали местят офис оборудване и мебели

Преместване на офисЗапочнете с определянето на главен отговорник по организацията на преместването. Той ще е служителя, който ще се заеме с организацията и контрола на задачите по преместването. Той ще разпределя задачите и ще следи изпълнението им.

Направете инвентаризация на всичко в офиса. Така ще ви по-лесно в нови офис, а и ще сте наясно дали не сте забравили нещо в стария офис. Хамалите ще са наясно какъв е инвентара за пренасяне и превозване и ще могат с точност да преценят колко да е голяма бригадата и какво превозно средство да използват, както и колко време ще им отнеме това преместване.

Извозване на офис оборудване

Инвентаризацията е изключително важна особено за документите в офиса. Не трябва да се допуска изчезването на някой важен документ. Освен организацията и инвентаризацията, трябва да направите и график, по който да се извършва преместването. Този график, трябва да стане достояние на всеки служител в офиса. Хамалите същи трябва да са наясно с графика, за да могат да го синхронизира със своя.

Местене на офис в СофияПредварително трябва да се вземе решение за това дали всичко ще бъде опаковано от хамалите или служителите ще се справят с тази задача. Трябва да е ясно и кой с какво ще се заеме в новия офис при разопаковането. Затова е важно какъв човек ще бъда натоварен с организацията на преместването.

Майстори.ком мести офиси

Когато имате нужда от професионална помощ за преместване на офис оборудване в София и региона – винаги може да се свържете с нас! Ние ще ви съдействаме във всяка една ситуация. Независимо дали става дума за преместването на една вещ или цялото оборудване. Майстори.ком ще ви свърши отлична работа. Единствено трябва да се обадите на посочения телефон за контакти. За останалото, ще се погрижим ние!

1 Comment

  1. Pingback: Преместване в ново жилище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.