Преместване на покъщнина с хамали

Преместване на покъщнина в София

Хамали за преместване на покъщнина в София

Тъй като всеки един дом е уникален, логично е и условията за преместване в ново жилище да са строго специфични. Точно поради тази причина хамалските бригади изпращат на адреса свой представител, който да прецени условията за работа. Ще се прецени къде е най-удобно да паркира камиона, на който ще бъдат натоварени всички вещи, мебели и уреди, на кой етаж се намира жилището, от което ще се изнасят мебелите, има ли асансьор, позволява ли стълбището да се свалят най-обемистите уреди и мебели, какво е количеството на всичко, което ще се изнася и др.

Местене на багаж

Преместване на мебели в СофияИмайки всичко това както информация, хамалите ще могат точно да определят от колко човека ще се състои екипа, който трябва да бъде изпратен на адреса. Ще знаят какво превозно средство ще е подходящо, за да събере цялата покъщнина. Имайки предвид тези данни, хамалите ще могат с точност да определят и цената на услугата.

Трябва да знаете, че вие ще определите кои дейности ще оставите на хамалите. Можете изцяло да ги натоварите с цялото преместване. Те могат да опаковат всичко, което ще се мести, ще изнесат, натоварят в камиона, ще транспортират до новия адрес, след което ще разтоварят и ще внесат в новото жилище.

Преместване на мебели и вещи

Ако искате сами да се погрижите за опаковането на вашите вещи, оставете товаренето и транспортирането на хамалите. Добре е, обаче, предварително да се консултирате с тях за тънкостите относно опаковането на някои от вещите. Не правете глупаво грешки, за които после ще се ядосвате.

От хамалската бригада можете да си вземете кутии, чували, скоч ленти и всякакви необходими материали, които ще използвате за опаковане и ще могат да предпазят по-крехките уреди от увреждане.

За да върви всичко гладко и да няма неприятни изненади, уточненията трябва да се направят най-малко седмица преди преместването. Заплащането на услугата се осъществява едва след преместването на последната вещ от старото жилище и нанасянето й в новото.

Майстори.ком извършва всякакви премествания в София

Преместване на покъщнина в СофияМоже да разчитате на нашите професионални хамалски и транспортни услуги за преместване на всякакъв вид вещи; багаж и мебели. Ние можем да ви осигурим квалифицирана помощ, която се изразява в използването на специализирана техника; обучени кадри; транспортни средства и всичко необходимо за успешното разрешаване на ситуацията, в която се намирате.

Позвънете на 0888 033 057 и потърсете опитната бригада на Майстори.ком за преместване на покъщнина; стари мебели и всякакви други вещи.

2 comments

  1. Pingback: Преместване на мебели и багаж в София | Maystori.com

  2. Pingback: Местене на мебели, покъщнина и лични вещи в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.