Извозване на стари мебели в София

Извозване на мебели и вещи при изхвърляне

Евтино извозване на мебели от хамали

Оказва се, че да се отървеш от старите си мебели, особено, ако живееш в центъра на града, е доста трудно нещо. Там е изключително натоварено и оживено, затова се налага всичко да е добре организирано, за да има гаранция, че няма да бъдат налагани глоби за неправилно паркиране или хамалите няма да се разхождат с тежкия си товар повече от допустимото.

Извозване на мебели при изхвърляне

Извозване на мебели в софияОбадете се на хамалска бригада и заявете желанието си да извозят старите ви мебели до депото а рециклиране. Хамалите ще ви зададат няколко ориентировъчни въпроса, които ще им разяснят какво е количеството мебели и на каква площ ще могат да се поберат, за да преценят какво превозно средство да изберат за вашата заявка.

Не се изкушавайте, под предлог да спестите пари, да използвате личното си превозно средство. Няма как да съберете обемисти мебели като легла, фотьойли, диван или гардероб.

Изнасяне и извозване на мебели

Най-удобният транспорт е микробус или дори товарен камион. Хамалските бригади разполагат с богат автопарк, който позволява да се натоварят всички мебели, подлежащи на извозване.

След като всичко е уговорено и обмислено, хамалите ще дойдат на адреса и ще се заемат с демонтажа на по-обемните мебели. Ако всички мебели са за депото за рециклиране, големите модули, които не подлежат на демонтаж, ще бъдат начупени или нарязани, за да може да се използва максимално ефективно пространството в каросерията. Не се притеснявайте, че ще се наложи да правите основно чистене след хамалите. Те ще почистят старателно след себе си, ще съберат отпадъците в полиетиленови чували и ще натоварят всичко в превозното средство.

Ако все пак сте решили да продължите да използвате старите си мебели, но на друго място, хамалите ще бъдат максимално внимателни при демонтажа и изнасянето, както и при товаренето. Целта ще е целия товар да стигне до местоназначението си напълно здрав и без никакви следи от извозването. При нареждането в превозното средство, мебелите ще бъдат подредени по правилата.

Извозване на мебели от Майстори.ком

Извозване на мебели и вещи при изхвърлянеРазполагаме с няколко превозни средства, които могат да ви свършат отлична работа при извозването на всякакви мебели, без значение от целта на превоза – изхвърляне; преместване; доставка и т.н. В комбинация с професионалните хамалски услуги, които предлагаме, можете да бъдете спокойни, че работата ще бъде свършена по възможно най-бързия и безопасен начин.

Какво трябва да направите ли? Просто се обадете на телефон 0888 033 057 и попитайте за възможностите, при които може да се възползвате от хамалските и транспортните услуги на нашата бригада за извозване на мебели.

2 comments

  1. Pingback: Почистване на строителни отпадъци след ремонт с изхвърляне | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне на стари мебели в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.