Извозване на отпадъци до сметище в София

Извозване на боклуци в София

Хамали за извозване на отпадъци до сметище в София

Когато имате нужда от почистване на някое от сервизните помещения в дома ви като мазе, таван или килер, извикайте хамалска бригада и ще се отървете от досадната и трудна работа, същевременно помещението ще бъде идеално почистено, същевременно ще е осъществено и извозването на отпадъците до сметището.

Извозване на отпадъци

Извозване на отпадъциКакво по-хубаво от това да има кой да ви отмени в почистването на помещенията, в които с години трупаме ненужни вещи и непрекъснато отлагаме почистването им?

Обадете се на хамалската бригада и уговорете ден, в който ще им осигурите пълен достъп до помещението за почистване. Опишете състоянието на помещението и какво очаквате да правят.

Трябва да сте наясно, че върху работата на хамалите може да окаже и помещението, от което ще се извозват отпадъците. Конкретно се констатира съществена разлика между отстраняване на отпадъци от мазе и от таван. Начинът на изнасяне от двете помещение е много различен.

Възможно е при почистване и изнасяне на отпадъци от мазето, работния процес да е значително затруднен заради малкото и тясно пространство. Спецификата на изнасянето на боклуци от тавана пък е свързана с височината и трудното сваляне.

Друга трудност е липсата на асансьор или невъзможност да се използва заради обемните мебели.

Хамали за почистване и извозване на боклуци

В зависимост от очакваното количество отпадъци, хамалите са дошли с товарно превозно средство. В повечето случаи това е пикап или микробус, но когато товарът е по-обемен, се налага да се използва превозно средство с по-голяма вместимост.

След като приключат с почистването на помещението, хамалите ще натоварят чувалите и останалите отпадъчни материали в каросерията на автомобила и ще отпътуват към сметището за утилизация на битовите отпадъци. От години насам законите задължават да се опазва околната среда, а многородния състав на битовите отпадъци биха могли сериозно да навредят на природата.

Извозване на боклуци в СофияЗатова хамалските бригади имат договорни отношения с депата за различни видове отпадъци и при всяко генериране на такива, извозват всичко до съответното сметище.

Майстори.ком извозва отпадъци до сметища в София

Нашата хамалска бригада може да се похвали с необходимия опит, транспортни средства и професионални умения за почистването на площадки от битови и строителни отпадъци. Винаги може да разчитате на вещите ръце на хамалите, които работят в Майстори.ком. Без значение дали става дума за изнасянето на стари мебели и електроуреди или за изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт- може да разчитате на нас!

Възможно е още в същия ден да ви избавим от всички непотребни вещи. Просто ни позвънете и оставете останалото в наши ръце. Няма да ви разочароваме!

1 Comment

  1. Pingback: Извозване на стари мебели в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.