Почистване на двор с извозване на боклуци до сметище

Изхвърляне на боклуци от двор

Почистване на двор от хамали в София

Каквото и казват хората, градинарската работа изисква време, познания и инструменти, както и здрава ръка. Разбира се, не става дума за професионално озеленяване, а за обикновена поддръжка на двора и градинката край къщата.

Почистването на двора и градината се извършва сезонно. През пролетта е задължително да се направи почистване, преди да насадите новите цветя и култури. Преди да ги засадите, трябва да подготвите терена.

Почистване на двор от боклуци в София

Почистване на двор и градина в СофияНай-вероятно нямате толкова време, за да се заемете сами със задачата, а и е доста трудоемко, за да ви е приятно да се трепете цял ден, а комшиите да се забавляват край барбекюто. Затова се обадете на хамалите и дайте заявка за почистване на двора и градината ви за първия свободен ден, в който бригадата може да дойде.

Вашето присъствие няма да е наложително. Хамалите ще си донесат необходимата техника и инструменти ще започнат с необходимите дейности в двора ви. С резачката ще изрежат всички изсъхнали клони и храсти, за да освободят място и да изхвърлят боклука. Ще се постараят да изхвърлят дънерите и падналите дървета и клони.

Изхвърляне на битови отпадъци в жилище

Бъдете сигурни, че до края на работния ден дворът ви ще има почти неузнаваем вид. Хамалите ще съберат всички боклуци по двора, които са се събрали през студените зимни месеци и ще подготвят терена за новите растения, които ще засявате.

Събраният боклук ще бъде натоварен на превозното средство, с което са дошли и ще бъде извозен до сметището, където му е мястото.

Това ще ви освободи достатъчно много време, което можете да прекарате със семейството си или ще го използвате за засаждане на новите растения. Това вече ще трябва да направите сами, тъй като само вие знаете как искате, а изглеждат цветните и зеленчуковите ви лехи. Можете да се заемете със засаждането веднага след като си заминат хамалите. Така няма да си заемате друг ден от седмицата и ще сте приключили с досадните ангажименти.

Майстори.ком изхвърля евтино боклуци от жилища с двор

Изхвърляне на боклуци от дворАко дворът ви е заринат от боклуци и сте решили, че е крайно време да се възползвате от неговите предимства – като например да го превърнете в китна градина, то ние можем да ви бъдем от полза. Вместо да губите излишно време, усилия и нерви, които бихте могли да използвате в градинарството – обадете ни се. За останалото ще се погрижим ние. Разполагаме с всичко необходимо за организирането на малки или мащабни почиствания. Може да разчитате на нашите професионални хамалски и и транспортни услуги. Бъдете сигурни, че няма да сгрешите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.