Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци в София

Изхвърляне на строителни отпадъци в София

Извозване и изхвърляне на строителни отпадъци

Сезонът на ремонтите вече е в разгара си. Почти всяко семейство е панирало да направи някаква промяна в дома си. Ако и вие сте сред тези ентусиасти, следващите редове ще са ви от голяма полза.

При извършване на ремонтни дейности в жилища и дворове се генерира огромно количество строителни отпадъци. Тези отпадъци трябва да се изхвърлят и утилизират по начин, описан в закона. Това е задължително, тъй като строителните отпадъци могат да увредят необратимо природата.

Хамали за почистване на отпадъци след ремонт в София

Изхвърляне на строителни отпадъци в СофияЗа да не прекрачвате закона, свържете се с хамалите още преди да започнете с ремонта. Ако ще правите наистина грандиозен ремонт, при който ще къртите и събаряте, поискайте да ви докарат контейнер за строителни отпадъци. Те ще имат грижата да ви го доставят и след като се напълни, да го вземат, за да пристъпят към изхвърляне на строителните отпадъци по правилата.

Ако все пак не се възползвате от възможността да вземете контейнер, хамалите мога да дойдат след приключването на ремонта и да почистят. Те ще съберат целия генериран боклук в чували и ще ги изнесат, за да ги натоварят в превозното средство, с което са дошли, за да ги извозят после до депото за утилизаця.

Изхвърляне на строителни отпадъци в София

Професионално почистване на строителни отпадъциАко поне веднъж сте се опитвали сами да си събирате строителните отпадъци, включващи тухли, мазилка, плочки, бетон и др., едва ли ще се осмелите следващ път да мъкнете такива тежести. С тези чувалчета и отпадъци могат да се справят успешно само хамалите. В чувалчетата се събират обикновено около 400 кг боклуци.

Сами разбирате, че извозването и изхвърлянето на строителните отпадъци е още по-сложно. Необходимо е достатъчно здраво и голямо превозно средство, което да може да закара тежките чували до сметището. Друг проблем е, че сметищата о депата за утилизация не са със свободен достъп. За да можете да оставите строителните си отпадъци в депото, трябва да сте се сдобили със специално разрешително, което хамалите имат.

 Майстори.ком извозва строителни отпадъци в София

Нашите хамали могат да се справят с почистването на всякакви видове отпадъци от жилища или складове в София. Осигуряваме всички необходими условия за целта – транспорт; обучени кадри; специализирана техника и останалите пособия, които ще гарантират експедитивното почистване на обекта. Единственото, което трябва да направите, за да си решите проблема е да позвъните на посочения телефон за контакт. За останалото ще се погрижим ние! Доверете ни се и няма да сгрешите.

Извозването на строителни отпадъци изисква специализирана техника и обучен персонал, който може да борави с този „опасен“ вид боклуци.

2 comments

  1. Pingback: Извозване на отпадъци до сметище в София | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне и извозване мебели до сметище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.