Изхвърляне на битови отпадъци в София

Извозване на битови отпадъци до сметище

Хамали изхвърлят битови отпадъци евтино

Изхвърлянето на битовите отпадъци се осъществява в специални контейнери до депата за рециклиране. Отпадъците, които са по-обемисти, се слагат в по-големи контейнери, специално пригодени за товара. Такива контейнери се доставят от хамалските бригади при желание на клиента.

Изхвърляне на битови отпадъци

Контейнерите имат редица предимства, сред които това, че самото разположение и малкото тегло ще намалят натоварването на шасито на товарната машина. Те са изключително устойчиви на всякакви повреди от механичен характер. Издръжливи са на влага и химично въздействие, не корозират.

Изхвърляне на битови отпадъци в СофияЗа да можете да се справите с отпадъците, които са се натрупали около дома ви или работното ви място обадете се на хамалите и те ще вземат нещата в свои ръце.

Сигурно някои хора се чудят как може да се съберат толкова отпадъци, които ще трябва да се извозват с контейнер и да се събират от хамали.

Напълно възможна и често срещана ситуация. Ако сте организирали някакво събитие, на което присъстват много хора, напълно нормално е да се натрупат огромни количества битови отпадъци. Тъй като е безотговорно да зарежете всичко и да си заминете, разчитайки, че от общината все някога ще се заемат с изхвърлянето на битовите отпадъци, извикайте хамалска бригада.

Извозване на битови отпадъци до сметище

Хамалите бързо и отговорно ще съберат всичко в подходящи пликове и контейнери и ще го закарат до депото за утилизация. Не е етично да изоставите боклука, който се е натрупал по ваша вина и да си тръгнете безотговорно.

Извозване на битови отпадъци до сметищеЦената на хамалските услуги е напълно достъпна и поносима. Обадете се на бригадата и заявете желанието си да бъде почистена зоната, в която очаквате да се събере или вече се е събрал достатъчно боклук, готов за изхвърляне.

Хамалите ще съберат всичко и ще пристъпят към изхвърляне на битовите отпадъци. Утилизацията на битовите отпадъци се извършва в специални депа, с които хамалските бригади има договорни отношения. Ако вие решите сами да закарате отпадъците там, ще се наложи да си платите определена такса за услугата.

Майстори.ком изхвърля битови и строителни отпадъци в София

Хамалска бригада предлага изхвърляне на строителни и битови отпадъци в София и региона. Винаги може да разчитате на нашия опит в сферата на хамалските и транспортни услуги. Позвънете на посочения телефон и се попитайте за възможността, при която можем да ви избавим от всички ненужни вещи; мебели; електроуреди и битови отпадъци. Предлагаме дори безплатно почистване на жилища от ненужни вещи с извозване до сметище. Ако имате нужда само от транспорт – можем да ви осигурим такъв под наем на добри цени!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на мебели в София на добри цени | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.