Преместване на мебели в София

Преместване на мебели в София

Професионално преместване на мебели и вещи

Преместването на мебели и вече на разстояние в рамките на София не винаги е лесно начинание. За целта ще трябва да разполагате с много и силни приятели, бус или камион и шофьор, който да го управлява в натоварения трафик на столицата. Докато организирате тази огромна бригада ще мине много време. Тази ситуация има едно много лесно и бързо решение – хамалите.

Евтино местене на мебели

Преместване на мебели в СофияВместо да губите ценно време да уговаряте кога могат да ви се притекат на помощ приятелите, камиона, шофьора и др. помощници, обадете се на хамалите и им кажете от какво имате нужда. Вероятно ще ви се наложи да отговорите на няколко въпроса на хамалите, за да могат да се ориентират какъв е обема на мебелите, които трябва да се преместват. Трябва да им кажете адреса, от който ще се вземат мебелите и адреса, до който ще се превозват. Така хамалите ще са наясно с какво превозно средство трябва да дойдат, ще уточнят най-краткия марщрут и ще могат да ви кажат точна цена на услугата.

Преместване на мебели в София

След като сте уточнили деня и часа на посещение, можете да сте сигурни, че хамалите ще са точни. Хамалските бригади разполагат с разнообразен автопарк, за да могат да отговорят на нуждите на всички клиенти. На адреса, който сте обявили, ще дойдат с необходимите инструменти, за да могат да демонтират и разглобят всички мебели, които позволяват. Така преместването ще е по-лесно и ще се предотврати евентуалното повреждане на някои по-обемисти мебели.

Хамали за изнасяне на мебели и вещи

Местене на мебелиСлед като всичко е надлежно натоварено на превозното средство, хамалите ще се отправят към предварително посочения адрес по вече уточнения маршрут с по-малко вероятни задръствания и по-малък разход на гориво. Пристигайки на място, хамалите ще се заемат веднага с разтоварването и нанасянето на превозените мебели на новия адрес. След като ги нанесат, хамалите ще се заемат със сглобяването и монтирането им на предназначените за това места.

Майстори.ком премества всякакви вещи и оборудване

Възползвайте се от професионалните услуги на нашата хамалска бригада и разрешете досадните премеждия свързани около всяко едно преместване – било то на мебели; вещи; офис техника и т.н.

Спестете си тази меко казано досадна дейност – позвънете на телефон 0888 033 057. За всичко останало ще се погрижим ние – от подготвянето на вещите до тяхното разтоварване. Също така е необходим подходящ транспорт, с който да бъде извозен товара до мястото, където ще бъде оставен – било то нов дом; офис или ако става дума за вече ненужни вещи и мебели – сметище за тяхното депониране.

2 comments

  1. Pingback: Хамали за преместване на офис | Maystori.com

  2. Pingback: Изнасяне на диван | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.