Изхвърляне на стар диван

Извозване на мебели

Хамали за изхвърляне на диван в София

Колкото и любима да ви е дадена мебел, тя все някога се похабява и не можем да продължим да я използваме. Това с пълна сила важи за дивана.

Изхвърляне на диван и мебелиВсеки обича да си почива на дивана. Това е любимата мебел на цялото семейство. Там гледаме телевизия, подремваме, четем любимата си книга, разговаряме със семейството и приятелите. Не случайно тази мебел се износява и поврежда най-бързо. Това ни принуждава да си потърсим нов диван, но често стария също остава в дома. Собствениците просто не могат изведнъж да се разделят с него и си обещава, че до седмца две ще го зхвърлят, но понякога остава с години. Това не е добро решение, тъй като се препълва интериора на дома и гледката не е никак приятна.

Изхвърляне на дивани

Когато стигнете до един подомен момент, не се оправдавайте с това, че няма кой да ви помогне да пренесете дивана до контейнера за смет или да го закарате до сметището. Днес е достатъчно да се обадите на хамалите и да уговорите ден и час за транспотрирането на стария диван.

Хамалите знаят как най-правилно да постъпят при изнасянето и товаренето на стария ви диван. Те няма да допуснат да се повреди по някакъв начин интериора на дома ви. Ще изнесат стария диван и ще го натоварят на камиона, за да го изхвърлят на сметището. Можете да съчетаете превозването на стария диван до сметището с превоза на новия диван, който сте си избрали в магазина. Така веднага на свободното място ще можете да разположите новата мебел.

Безплатно изхвърляне на стари мебели в София

Извозване на мебелиПреди да се обадите на хамалите, за да дадете своята заявка, помислете дали в дома ви няма и някоя друга мебел, която не ви върши никаква работа и трябва да бъде изхвърлена. Така ще използвате да се отръвете от ненужното в един ден, както и да се сдобиете с напълно нов диван, а хамалите дори ще ви го пренесат до дома и ще го поставят на посоченото от вас място.

Майстори.ком изхвърля дивани и стари мебели

Нашата хамалска бригада ще изхвърли всички ваши стари мебели на възможно най-добри цени. Също така можем да ви предложим и безплатно нашите услуги, когато става дума за изхвърляне на битови отпадъци и всякакви други ненужни вещи. Спестете си време, усилия и ненужни нерви. Изхвърлянето на стар диван и подобни обемисти вещи изисква здрава ръка и подходящ транспорт – неща, с които Майстори.ком разполага в изобилие!

1 Comment

  1. Pingback: Изнасяне на диван | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.