Преместване в ново жилище

Преместване на офис мебели

Хамали за преместване в ново жилище

Местенето в ново жилище е голям стрес и изисква сериозна подготовка и желязна дисциплина при пренасянето. Трябва да съобразите превозването на цялото имущество от старото до новото жилище така, че да не губите излишно време и усилия при възобновяване на нормалния си живот и ежедневни задължения.

Хамали за местене в ново жилище

Преместване на офис мебелиСъс сигурност ще имате много задачи за изпълнение по преместването и едно от най-мъдрите решения в случая е да оставите опаковането и преместването на вещите, мебелите и електрическите уреди.

Едни от най-трудно преместваните уреди са пералнята, сушилнята, фризера и хладилника. Когато предстои да бъде транспортиран хладилника и да дойдат хамалите, трябва вие да свършите няколко важни неща.

Задължително подсушете хладилника преди да го дадете на хамалите. Всичко трябва да е добре измито и подсушено внимателно. Оставете поне едно денонощие вратата отворена, за да може останалата влага да се изпари. В противен случай ще се появи неприятна миризма, когато се затвори вратата, а дори и мухъл, ако тази влага престои по-дълго време вътре.

Преместване на жилище в София

Всичко, което се движи в хладилника, трябва да бъде добре застопорено. Чекмеджета, вратички, всичко трябва да е фиксирано с тиксо, за да не се повреди по време на транспортирането. Кондензатора или компресора трябва да бъдат старателно почистени. Изпарителя трябва да се изпразни и също да бъде почистен. Ще трябва да го оставите да изсъхне добре.

Местене в ново жилищеСлед като сте направи всичко необходимо, хамалите могат да се заемат спокойно с изнасянето и транспортирането на хладилника към новото му място в новото жилище.

Преди да включите хладилника в мрежата и да наредите хранителните продукти в него, трябва да оставите хладилника в покой поне за 24 часа. Така всяка една течност и газ по тръбите ще се нормализира и уредът ще стартира работата си напълно безпроблемно. В противен случай рискувате да си търсите нов хладилник.

Можете да направите и консултация със специалист, за да сте напълно сигурни, че няма никакъв риск.

Майстори.ком мести мебели, покъщнина и офиси в София

Ние сме специализирани в сферата на хамалските и транспортните услуги. Гарантираме ви, че всяко едно преместване ще премине, без абсолютно никакви затруднения. Единственото, което трябва да направите е да ни позвъните. За всичко останало – подготовка; извозване; изнасяне и т.н. – ще се погрижим само и единствено ние! Не си губете времето, нервите и тези на близките. Доверете се на професионалисти в областта и ще си спестите много повече от това, което предполагате, че ще изхарчите или загубите! За целта сте попаднали на правилното място. Не губете време, а решете проблема с едно телефонно обаждане на 0888 033 057

1 Comment

  1. Pingback: Преместване в ново жилище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.