Преместване на офис техника и мебели в София

Изхвърляне на офис техника

Хамали за преместване и извозване на офис

Ако трябва да преместите офиса си, най-добре е да започнете да планирате как да опаковате и местите мебелите, техниката и документите. Може да ви се струва лесна задача, но това всъщност е преместване на цял бизнес. Трябва всичко да се планира добре предварително. Не се нагърбвайте с всичките дейности по опаковане, изнасяне и превозване на вещите от офиса.

Преместване на офисДайте задачата за подреждането и опаковането на документите на човек от офиса, който знае какво и как да направи.  За всичко останало повикайте хамалите. Те ще се заемат с опаковането, изнасянето и транспортирането на техниката и мебелите от офиса.

Преместване на офис в София

Трябва а сте наясно, че за преместването на малък офис ще ви трябват най-малко три месеца, за да се подготвите, а за среден до голям офис, поне шест до осем месеца. Тактиката е да се започне възможно най-рано.

Следващата стъпка е да се събере цялата информация за новото място. Опитайте се да получите план или оформление на етажа, така че да можете да идентифицирате ключови компоненти като електрически контакти, място за съхранение и т.н. и най-важното е да определите новото разположение на офиса. Също така е добра идея да имате общ план за оформление на текущото си пространство, така че да можете да сравните двете. Ако в стария офис сте забелязали някакви съществени грешки при подреждането на мебелите и техниката, опитайте се да ги избегнете в новия офис.

Трябва да предупредите клиентите си за новия адрес на офиса и да приготвите съобщение, което да залепите на стария адрес, за да могат да научават и тези, на които не сте казали, къде да ви намерят.

Извозване на офис техника и мебели

Наемайки хамалска бригада, ще можете а се съсредоточите върху по-специализираната част от вещите, които трябва да се преместват. Хамалите ще приключат бързо с транспортирането на техниката и мебелите и ще можете да започнете работа веднага, без да се налага да прекъсвате работния процес.

Майстори.ком премества офис оборудване и мебели

Изхвърляне на офис техникаНашата хамалска бригада може да ви окаже пълно съдействие за преместването в новия ви офис. Ние можем да се погрижим за всичко – от разглобяването и подготовката на вещите за преместването до тяхното извозване и разтоварване. В случай, че имате нужда само от транспорт – отново може да се възползвате от нашите услуги. Ние осигуряваме транспорт за преместване на офис мебели; техника и всякакви други вещи в София и региона.

В случай, че нямате нужда от част от старото си офис обзавеждане, Майстори.ком може да го изхвърли вместо вас напълно безплатно!

1 Comment

  1. Pingback: Хамали за преместване на жилище в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.