Преместване на електроуреди

Преместване на електроуреди в София

Преместване на електроуреди и мебели

Сушилнята за дрехи е изключително полезен уред. Днес терасите не са най-практичното място за сушене на изпраните дрехи. Нито въздухът е достатъчно чист, нито имаме толкова време да чакаме, особено през зимата, да изсъхне прането.

Днес повечето домакини държат да притежават сушилня. Това прави два огромни уреда в дома, които е особено трудно да бъдат изнесени от дома и транспортирани.  За да не повредите сушилнята си, когато се местите в ново жилище, не рискувайте сами да се заемете с пренасянето. Обадете се на хамалска бригада, която да направи това професионално. Вие също ще трябва да направите някои неща преди хамалите да се заемат с вашата сушилня.

Преместване на битова техника – сушилня

Ще трябва да почистите сушилнята преди да бъде преместен в новия ви дом. Преди това изключете уреда от електрическата мрежа. Заемете с почистването на стъклото с мека кърпа. Следвайте инструкциите на производителя за почистване и преместване, за да не се съсипе при преместването.

Преместване на електроуреди в СофияХамалите знаят как да изнесат сушилнята и къде да я разположат в каросерията на камиона. Бъдете сигурни, че сушилнята ще пристигне в отлично състояние в новия ви дом. Преди да включите сушилнята в електрическата мрежа на новото място, трябва да сте проверили дали всичко по ел. инсталацията отговаря на изискванията. Ако не сте сигурни, че не разбирате достатъчно от електричество и системи, повикайте специалист. Всяка грешка в инсталацията може да доведе до изгаряне на уреда. Може да бъде предизвикано късо съединение и пожар. Не искате да започнете живота си в новото жилище с опустошителен пожар, нали?

Хамалите няма да могат да ви помогнат за електрическата инсталация. Те ще ви съдействат за изнасянето, транспортирането и внасянето на сушилнята в новия ви дом, но за електрическата инсталация ще трябва да потърсите електричар.

В последните години все по-често известните марки пускат на пазара комбинирани перални със сушилни, които са изключително удобни. Такава комбинирана пералня със сушилня спестява не само място, но и усилия за преместването.

Майстори.ком местят ел.уреди и техника

Местене на електроуредиНашата хамалска бригада ще ви окаже необходимото съдействие за преместването на всякакъв вид техника; електроуреди; багаж и мебели. Ние ще ви гарантираме тяхното безопасно и експресно местене. В зависимост от ситуацията, ще бъдат предприети съответните мерки. Сами разбирате, че от местене до местене има огромна разлика и няма как да получите конкретен отговор, без да ни запознаете със ситуацията, в която се намирате; работата, която искате да бъде свършена и срока, в който да бъде приключена.

Затова не губете повече време в мисли и разсъждения, а позвънете на посочения телефон за контакти. За останалото ще се погрижим ние! Тук, сега и веднага!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.