Безплатно изхвърляне на електроуреди – бойлери; перални и т.н.

Изхвърляне на електроуреди в София

Извозване на електроуреди до сметище в София

Почти всяко семейство съхранява в дома си някой стар електроуред, който със сигурност не работи, но все пак продължава да стои в жилището. Обикновено оправданието е, че собственикът няма време да се заеме с изхвърлянето, няма подходящо превозно средство, за да го закара до сметището и всякакви подобни.

Изхвърляне на стари електроуредиВ много от общините в страна се организира напълно безплатно изхвърляне на стари бойлери и перални. Съгласете се, че тези електроуреди са доста тежки и неудобни за пренасяне. Сам човек трудно, дори е невъзможно, да се справи с тях. Ще трябва да ангажира други хора да му помагат, да търси подходящ транспорт до депото за рециклиране, а то често е в покрайнините на града. Не е удобно за работещ човек да се ангажира с тази работа.

Хамали изхвърлят безплатно електроуреди от жилища

Ако и вие имате такива електроуреди в дома си и искате да се отървете от тях, обадете се на общинската фирма, която се занимава с тази дейност или на хамалите, които също безплатно изхвърлят бойлери и перални. Те са професионалисти и бързо ще изнесат от жилището ви тежките електроуреди. Ще ги натоварят на превозното средство, с което са дошли и ще ги закарат до депото за рециклиране.

Хамали изхвърлят електроуреди и мебели

Изхвърляне на електроуреди в СофияТъй като е невъзможно оставянето на стари електроуреди на сметището за битови отпадъци или до контейнера пред жилищната ви сграда, наложително е да се погрижите тези уреди да бъдат оставени в депото за рециклиране. Материалите, от които са изградени, съдържат вредни за околната среда и хората вещества. Точно заради това хамалите предлагат услугата напълно безплатно. Така е сигурно, че територията на общината, в която работят, ще остане чиста и законите ще се спазват от всички.

В някои населени места има и пунктове за метали, в които можете да предадете старите електроуреди и да получите някаква сума за тях. Това е добро предложение, стига да имате идея как да стигнат тези уреди до пункта.

Майстори.ком изнася електроуреди от София

Няма смисъл да държите старите и ненужни електроуреди в дома си. Нима някога ще замените скъпия плазмен телевизор за този от времето на бай Тошо..Едва ли. В такъв случай, ако нямате свободно, време желание или възможност да изхвърлите ненужните вещи от дома си – позвънете ни и ние ще го направим вместо вас! Заедно с тях можем да изхвърлим и всички останали боклуци от дома ви. И това напълно безплатно! За повече информация позвънете на посочения телефон.

2 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на стари електроуреди в София | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне на стари телевизори и битови отпадъци от жилище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.