Изхвърляне на електроуреди и битова техника от дом

Изхвърля електроуреди в София

Хамали за изхвърляне на електроуреди в София

Ако съседите ви вече ви казват в прав текст, че старите електроуреди, които сте зарязали на площадката в междуетажното пространство им пречат, значи е време да да потърсите удобен вариант да се отървете от тях. Най-бързо и лесно ще стане с обаждане на телефоните на хамалска бригада.

В никакъв случай не се изкушавайте да ги завлечете до контейнера с битови отпадъци пред блока и да ги зарежете там. Веднага ще имате среща с общинските инспектори и ще ви бъде наложена солена глоба.

Безплатно извозване на електроуреди до сметище

Изхвърля стари електроуреди и мебелиБитовата техника и електроуредите могат сериозно да увреди околната среда и човешкото здраве. Материалите, от които са изработени, често са вредни и не могат да бъдат оставяни свободно сред природата. Създадени са специални депа за утилизация, които не са достъпни за частни лица. Необходимо е да се поиска специално разрешение и да се плати определена такса.

За да можете да стигнете до депото, ще трябва да си осигурите и подходящ транспорт. Повечето от електроуредите са доста тежки и обемисти. Трудно е за сам човек да се справи с изнасянето и извозването им.

Затова най-разумното и безболезнено решение е повикате хамалите да се заемат с изхвърлянето на битовата техника, която ви е непотребна.

Изнасяне и изхвърляне на електроуреди от дом

Хамалите имат чудесни оферти, особено в месеците, в които хората предприемат основно почистване на дома си или ремонт и затова се стараят да освободят пространството в дома си. Когато се свържете с представител на бригадата, избройте всички уреди, които искате да бъдат изнесени и изхвърлени, както и да определите обема им. Така ще можете да помогнете на хамалите в определянето на превозното средство, с което ще дойдат в дома ви.

Изхвърля електроуреди в СофияХамлските бригади имат договорни отношения с депата за рециклиране и електроуредите се приемат веднага щом бъдат закарани там.

Големите търговски вериги за бела и черна техника също имат инициатива, насърчаваща изхвърлянето на старите електроуреди на предназначените за това места.

Майстори.ком изхвърля стари електроуреди и мебели в София

Изхвърляме всякаква битова техника – хладилници; печки; перални; телевизори и каквото друго ненужно имате в дома си. В това число – мебели;’посуда; книги; вестници и т.н. С една дума – нашите хамали могат да изхвърлят всички ненужни вещи от дома ви на символична или дори никаква цена! Възползвайте се от професионалните ни хамалски и транспортни услуги и ще останете гарантирано доволни!

1 Comment

  1. Pingback: Лесно преместване на оборудване и офис мебели | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.