Почистване на двор от боклуци

Разчистване на отпадъци от къща

Хамалска бригада разчиства къща от двор с боклуци

Боклуците в двора могат да се появят поради много причини. Може да е вилнялата наскоро буря, която е оставила огромни клони от дърветата, разпръснати в целия двор.  Може наскоро да сте се правили на градинар и да сте садили цветя или семена за трева, от което са останали боклуци навсякъде. А може просто да има куп боклуци и ненужни неща в двора ви, които не сте имали време да се почистите.

Хамали режат храсти и дървета в двор

Изхвърляне на боклуци от къщаХамалските бригади осигуряват ефективно, безопасно и екологично чисто почистване и отстраняване градински отпадъци, така че не е нужно да се притеснявате за мястото или начина на изхвърляне на боклучите от вашето дворно място. Хамалите имат добър опит в разчистването на дворно място от боклуци и ще премахнат всички видове градински отпадъци, които са се събрали там. За разлика от задната седалка на колата, техните камиони за превозване на боклуци са пригодени да съхраняват добре всички отпадъци по време на транспортирането до сметището.

Не се наемайте сами да се справяте с градинските боклуци в предния или в задния двор. В голямата жега не е препоръчително да прекалявате с физическата дейност, особено ако никога преди не сте го правили.

Извозване на боклуци от къща с двор

Хамалите предлагат достатъчно достъпна като цена услуга за разчистване на дворното ви място. Обадете се и заявете желание си да използвате слугата им. Разбира се, добре е да се обадите няколко дена преди желания момент за почистване, за да може бригадата да включи в напрегнати я си график. Когато се обадите, от вас ще се иска конкретна информация за обема на градинските боклуци, вида и желаното време, в което да се пристъпи към почистването им.

Изхвърляне на боклуци от къщаХамалската бригада изпраща на всеки адрес екип от добре подготвени хора, оборудвани с необходимите инструменти: лопати, гребла, понякога градинска  количка, резачка. Екипът работи бързо и ефективно и приключва с поставената задача в срок, за да може да се отправи към следващия клиент.

Майстори.ком изхвърля боклуци от жилища

Нашият хамалски екип разполага с необходимия опит, за да ви предложи висококачествени услуги при почистване на жилища от боклуци. Изхвърлянето на отпадъци от къща с двор изисква много повече усилия, време и нерви, поради което е препоръчително да се доверите на професионалисти. Не си губете времето, а оставете това в нещата на Майстори.ком. Позвънете сега и можем да ви свършим работа още в момента, в който ни се обадите.

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на килими и мокети | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.