Изхвърляне на кухня и мебели

Изхвърляне на мебели от кухня

Хамалска бригада изхвърля ненужни вещи от кухня

Решили сте да смените обзавеждането в кухнята. Чудесно хрумване! Добре е да съчетаете смяната на обзавеждането с освежаващ ремонт на кухнята. Разбира се, едва ли сами ще можете да направите всичко в кухнята. Обърнете се към хамалска бригада. Хамалите могат да поемат ангажимента по къртене на плочки и стени, мазилка, демонтиране на старите кухненски шкафове, махане на подовата настилка и изхвърлянето на всичко ненужно.

Обадете се на хамалите и ги запознайте с плановете си.  Уговорете деня, в който искате да започнат ремонтните дейности и уточнете цената на услугата.

Хамали изхвърлят ненужни вещи от кухня и жилище

Изхвърляне на мебели от кухняЕкипът от професионалисти ще е на адреса в уговорения час. Още в началото ще се заемат с демонтаж на старата кухня и изхвърляне на мебелите. Така помещението ще бъде напълно свободно и удобно за къртене. Няма да бъдат пропуснати електричеството и водата. Едва след като бъдат прекъснати, може да се пристъпи към всякаква друга дейност.

Ако се налага да се къртят плочките, хамалите ще са снабдени с необходимата техника, с която да извършват тази дейност. Те ще имат грижата да събират всички строителни отпадъци, които се генерират по време на къртенето и ще ги изхвърлят на сметището за рециклиране на строителни отпадъци.

За да няма недоразумение, трябва добре да сте обсъдили с хамалите какво искате от тях. Обикновено комплексната услуга е много по-изгодна, а и бързината и професионализма, с който действат са уникални. Така ще си спестите много време, напразни усилия и доста средства. Всичко по ремонта, демонтажа на кухнята и изхвърлянето на мебелите е свързано с доста разходи и усилия, с които е трудно да се справите сами.

Изхвърляне на мебели от жилище

Демонтирането на старите кухненски шкафове е трудно за човек, който досега не се е  занимавал с такава дейност. За хамалите това е

Ежедневие, а и те разполагат с умения и техника, които им помагат изключително много. Не се ангажирайте с нещо, което не знаете как се прави.

Майстори.ком извършва демонтаж на кухня и изхвърляне

Изхвърляне на кухненско обзавежданеНашата хамалска бригада извършва изхвърляне на ненужно кухненско обзавеждане в София и региона. Освен мебелите и боклуците от кухнята, ние можем да се погрижим и за всички останали ненужни вещи – електроуреди; посуда; книги; вестници; спиания и каквото се сетите още. Осигуряваме транспорт за извозване на отпадъците до сметище, както и професионални хамали за демонтажа и изнасянето на боклуците от дома ви.

Не го мислете, а ни се обадете! Спестете си този тежък физически труд и се отдайте на летни страсти и емоции.

3 comments

  1. Pingback: Почистване на апартамент от стари мебели в София | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне на мека мебел и холна секция | Maystori.com

  3. Pingback: Почистване и изхвърляне на боклуци и ненужни вещи | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.