Изхвърляне на битова техника и електроуреди

Демонтаж и изхвърляне на битова техника

Всички знаем колко бързо остаряват и се повреждат електроуредите в домакинството и ако преди години беше истинско събитие едно семейство да си купи хладилник, печка или телевизор, днес всичко е много лесно. Изхвърляне на битова техника

Ако съседите ви вече ви казват в прав текст, че старите електроуреди, които сте зарязали на площадката в междуетажното пространство им пречат, значи е време да да потърсите удобен вариант да се отървете от тях. Най-бързо и лесно ще стане с обаждане на телефоните на хамалска бригада.

Безплатно изхвърляне на електроуреди

Изхвърляне на стари електроуреди в СофияВ никакъв случай не се изкушавайте да ги завлечете до контейнера с битови отпадъци пред блока и да ги зарежете там. Веднага ще имате среща с общинските инспектори и ще ви бъде наложена солена глоба.

Битовата техника и електроуредите могат сериозно да увреди околната среда и човешкото здраве. Материалите, от които са изработени, често са вредни и не могат да бъдат оставяни свободно сред природата. Създадени са специални депа за утилизация, които не са достъпни за частни лица. Необходимо е да се поиска специално разрешение и да се плати определена такса.

За да можете да стигнете до депото, ще трябва да си осигурите и подходящ транспорт. Повечето от електроуредите са доста тежки и обемисти. Трудно е за сам човек да се справи с изнасянето и извозването им.

Затова най-разумното и безболезнено решение е повикате хамалите да се заемат с изхвърлянето на битовата техника, която ви е непотребна.

Изхвърляне на стари мебели, електроуреди и ненужни вещи

Извозване на електроуреди до сметищеХамалите имат чудесни оферти, особено в месеците, в които хората предприемат основно почистване на дома си или ремонт и затова се стараят да освободят пространството в дома си. Когато се свържете с представител на бригадата, избройте всички уреди, които искате да бъдат изнесени и изхвърлени, както и да определите обема им. Така ще можете да помогнете на хамалите в определянето на превозното средство, с което ще дойдат в дома ви.

Хамалските бригади имат договорни отношения с депата за рециклиране и електроуредите се приемат веднага щом бъдат закарани там.

Майстори.ком изхвърля стари вещи и електроуреди

Нашата хамалска бригада може да ви избави за миг от всички ненужни вещи – стара бяла техника; мебели; отпадъци и други подобни, от които вече нямате нужда и смятате, че незаслужено заемат място в дома ви. Позвънете ни и ние ще ви осигурим транспорт и веща намеса от професионалисти. Освен това трябва да упоменем, че има възможност да изхвърлим боклуците напълно безплатно!

2 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на електроуреди и битова техника от дом | Maystori.com

  2. Pingback: Безплатно изхвърляне на електроуреди - бойлери; перални и т.н. | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.