Професионално преместване на мебели

Хамали за преместване на мебели

Хамалска бригада премества мебели

Когато се местите в ново жилище, трябва да направите подробен план на всички задачи с определен срок. В противен случай няма да смогнете и ще се местите половин година. Най-мъдрото решение в случая е да повикате хамалите. Те са професионалисти, които ще поговорят с вас, за да уточнят от какво точно имате нужда, ще ви дадат полезни съвети за всеки един етап от преместването и ще се включат в дейностите, които вие пожелаете.

Преместване на мебели с хамали

Хамали за преместване на мебелиНякои хора, обаче, решават сами да се справят с всички дейности и допускат редица грешки при преместване на мебели. Ето част от тях.

  1. Не изготвяте предварителен план и бързате да приключите с всичко.

Няма как да стигнете до успешен финал без да знаете какво правите. Задължително е да си изготвите план за всичко, което ще се опакова, което ще се разглобява. Да се знае кое ще бъде превозено преди всички останали вещи, коя ще е стаята, която първа ще бъде преместена и др. Необходимо е да си набавите необходимите кутии, опаковъчна хартия, чували, кашони за опаковане на всички вещи, мебели и уреди, които ще се местят. Поговорете с хамалите за правилата за опаковане. Дори и да искате сами да се справите с опаковането, те ще ви дадат ценни съвети.

  1. Не сте се освободили от ненужното

Не е необходимо да пренасяте на новото място неща, които няма да използвате. Преди да се заемете с каквото и да било преместване на мебели, определете кое ще отиде на боклука или ще остане в старото ви жилище. Не превръщайте новия си дом в склад, както сте действали до момента.

  1. Не сте сложили списък със съдържанието на всеки един кашон

Местене на мебели в СофияПълнейки безразборно кашоните, вие ще се сблъскате с хаоса в новата къща. Няма да знаете кое къде е сложено, за коя стая е предназначено. Няма да знаете качени ли са всички вещи в камиона, после дали са разтоварени. Отчетността е много важна в такъв момент. Точно заради липсата на надписи и инвентарен списък се губят много неща.

  1. Всички части на разглобените мебели са в една кутия

При преместване на мебели трябва да слагате частите при съответната мебел. В противен случай сглобяването ще ви отнеме двойно повече време.

Майстори.ком премества мебели и лични вещи

Нашата хамалска бригада може да се ангажира с преместването на абсолютно всякакви видове вещи и товари, когато става дума за София и района. Разполагаме с необходимата техника; транспорт и умения, за да гарантираме професионално и експедитивно изпълнение!

1 Comment

  1. Pingback: Хамали за преместване на мебели и вещи | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.