Изнасяне на диван и мебели от жилище

Изнасяне на диван и мебели

Преместване на диван и мебели

В повечето европейски държави въпросът с изхвърлянето на старите мебели от жилищата е решен и добре организиран. Тук постепенно се отърсяме от нецивилизованите си навици да зарязваме старите си мебели до контайнера за боклук. Вече нямаме избор. Старите ни мебели рябва да отидат до депото за рециклиране, в противен случай ще получим солена глоба от общината за неспазване на законите.

Изнасяне на диван в София

Изнасяне на диван и мебелиНепосилно е за сам човек да се заеме с изнасяне на диван от жилище и транспортирането му до депото за рециклиране. Затова най-удачното решение е да се повикат хамалите. Тъй като има различни модели дивани, различни големини и материали на изработка, обикновено от хамалската бригада изпращат свой представител да направи предварителен оглед на дивана, който ще се знася, на жилището, за да се направи план за изнасянето. Хамалите подробно ще обсъдят откъде да бъде прекаран дивана и как да бъде изнесен по най-лесния и удобен начин. Ще преценят и какви са възможностите за паркиране на камиона, с който ще транспортират дивана до депото.

Ако диванът е много голям и няма да може да мине през вратите и коридорите, хамалите ще пристъпят към демонтирането и разглобяването му. Бъдете сигурни, че ще бъдат спазени всички мерки за безопасност и интериора на дома ви няма да пострада.

Хамали за изнасяне на диван при изхвърляне

Изнасяне на мебелиСлед като диванът бъде разглобен и изнесен от дома ви, хамалите ще го натоварят на камиона и ще се отправят към полигона за утилизация. Това е задължително, за да може да се опази околната среда от замърсяване. Така всички стари мебели се утилизират и материалите им се използват повторно в индустрията.

Не случайно вече строго се следи кой оставя ненужните си мебели и части от тях на нерегламентирани места и се налгат строги наказания.

Цената, която ще платите за извършване на услугата, ще е в пъти по-малка от акта, който може да ви наложи общината. Ще спестите и време, и доста усилия, които ще хвърлите напразно. Не е по силите на непрофесионалист да се справи с тази задача. Хамалите имат голям опит и времето за изнасяне на диван ще бъде в рамките на минути. След това вие нямате грижата за нищо повече. Можете да си изберете вече нова мека мебел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.