Почистване на двор и къща

Изхвърляне на отпадъци от двор

Изхвърляне на боклуци от двор

Преди настъпване на зимата много стопани предприемат почистване на дворните си пространства и подготовка на градината за зимата. Не всички имоти са с огромни дворове и почистването им не отнема много време и усилия, но има и такива, за които трябва да отделите поне седмица да се подготви за зимния период. Ако и вие сте от тях и се чудите кога да започнете, тъй като ходите и на работа, най-добрия вариант е да повикате хамалите.

Почистване на двор от отпадъци

Изхвърляне на отпадъци от дворПо-голямата част от хамалските бригади са включили в портфолиото от услугите си и почистването на дворове. На много стопани им се налага да демонтират стари и ненужни бараки, които само заемат ценно място в двора. За съжаление, хората не разполагат с необходимата техника и отлагат този демонтаж с години. Точно затова е добре да се обадите на хамалите. Те разполагат с необходимата техника и умения, за да премахнат безпрепятствено ненужната барака за почти символична цена. Ще почистят двора от всички отпадъци и ще ви оставят добре почистена и красива градина, готова за зимата.

Изхвърляне на боклуци с извозване до сметище

Ако сте правили ремонт в имота си през лятото и целия двор е пълен със строителни отпадъци, сега е момента хамалите да се правят с това. Те ще съберат всички отпадъци и ще ги извозят до сметището, а вие няма да загубите нито една ценна минута от натовареното си ежедневия. Те ще се погрижат за изсъхналите клони и безрзборно израслите храсти.

Помислете си само колко ще ви струва подобно почистване, ако не разполагате с необходимата резачка. Трябва да си я купите, за да изрежете клоните, които са изсъхнали и представляват реална заплаха за здравето на всички, живеещи в имота.

Почистване на двор от боклуциМного по-лесно и практично е да оставите грижата за дворното пространство на хамалите, които добре знаят как да подходят във всяка една ситуация. Достатъчно е да се уговорите по телефона за ден, час, адрес и услугите, които желаете от тях. Не забравяйте, че плащането е след свършената работа.

Майстори.ком почистват дворове и къщи

Нуждаете се от бърза и професионална намеса за почистването на вашия имот от всички ненужни вещи и отпадъци, с който сте го затрупали? Попаднали сте на правилното място! С едно позвъняване на телефон 0888 033 057 ще си решите всички проблеми. Осигуряваме техника; транспорт и всичко необходимо за изхвърлянето на боклуците от дома ви. Не се колебайте да ни потърсите и в отговор на това – бихме могли да се заемем с работата още в същия ден.

1 Comment

  1. Pingback: Почистване на отпадъци след ремонт | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.