Преместване на пиано с хамали

Местене на пиано и други мебели

Хамали местят пиано

Сигурно сте безкрайно щастливи, че сте най-сетне сте успели да се доберете до изгодна оферта за пиано и то вече е ваше. Остава малката подробност то да достигне до мястото си във вашия дом. Тук се появяват няколко и то не маловажни проблема.

Пианото е обемисто, тежко, лесно може да бъде повредено, ако не бъде третирано по правилния начин. За да не съсипете нещата точно минути преди пианото да влезе в дома ви и да се окаже, че сте платили солидна сума за повредена вещ, обадете се на хамалите и оставете те да си свършат работата.

Хамалска бригада за местене на пиано и багаж

Местене на пиано и други мебелиНяма как сами да пренесете пианото в дома си. То не може да се събере в традиционните асансьори в кооперациите. Дори товарните асансьори не биха могли да го съберат. Ще е истински късмет, ако живеете в нова жилищна сграда с наистина голям асансьор, който може да превози вашата нова покупка. Стълбищата са доста тесни и качването по тях ще изисква познания за начина на пренасяне и добра физическа подготовка.

Както вече казахме пианото е доста капризна и крехка вещ. Която може да се повреди от неправилното позициониране. Хамалите най-добре знаят какво и как да направят, за да достигне пианото ви невредимо до вашия дом.

Изнасяне на пиано от жилище

Понякога условията не позволяват никакъв друг начин на внасяне на музикалния инструмент, освен през прозореца. Това действие се предприема, когато стълбището и коридорите не позволяват да се придвижват хамалите, носейки пианото, асансьорът е малък и не може да се използва, а вратата на жилището е много по-тясна от инструмента. Хамалите разполагат със специално оборудвани превозни средства, които имат специална хидравлична кука, която да вдигне товара на височината на прозореца в жилището и пианото може да бъде внесено от там.

Обадете се на хамалската бригада още преди да сте тръгнали към мястото, от което ще купите вашето пиано. Така те ще се заемат с безопасното товарене, превоз и разтоварване.

Майстори.ком изнася пиано и други обемисти вещи

Изнасяне на пиано и друг тип мебелиИмате пиано за изнасяне или други подобни обемисти вещи? Попаднали сте точно, където трябва! Доверете ни се и за всичко останало, ще се погрижим ние. От начина на изнасяне, до самото му натоварване и доставяне на новото място. Както вече споменахме в статията – това съвсем не е шега и съвсем не е като изнасянето на други лични вещи; мебели и багаж. Изисква доза професионализъм и опит, за да бъде гарантирано безопасното и експедитивно изнасяне на пианото!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.