Преместване в ново жилище

Местене на мебели и вещи

Хамали за преместване в ново жилище в София

Всеки е наясно колко досадно и трудно е преместването. Хамалите са тези, които ще го направят значително по-поносимо. Има, обаче, няколко неща, които е задължително да знаете, за да станат нещата възможно най-гладко.

Хамалите се трудят неуморно, за да може цялото ви имущество да бъде пренесено безпроблемно в новото жилище. Тъй като хамалската услуга се плаща след извършването, дайте бакшиш, ако наистина сте доволни.

Хамали за местене в ново жилище

Преместване на мебели в СофияРезервирайте си деня за преместване поне една седмица преди самото преместване. Хамалските бригади са доста ангажирани и твърде възможно е да не си намерите свободна, точно когато имате нужда.

Бъдете в дома си, когато хамалите дойдат. Не ги оставяйте сами, те ще имат нужда от вашето съдействие. Покажете им къде да паркират превозните си средства, отворете вратата на входа, съдействайте им във всичко, от което имат нужда.

За да няма недоволни, предупредете съседите и собствениците на магазините, пред които ще спират камионите, че това ще е за съвсем кратко време.

Преместване на багаж и мебели

Следете разтоварването на всичките си вещи и своевременно сигнализирайте за щети. Така веднага ще се реагира от страна на хамалската бригада.

Не пълнете прекалено много кутиите за транспортиране. Така е много по-вероятно да повредите част от имуществото си заради това, че някоя кутия се е разкъсала в следствие на тежестта. Използвайте по-малки кутии, в които да слагате по-малко вещи. Така ще могат да се подредят значително по-добре и ще могат да заемат мястото в камиона много по-ефективно.

Местене на мебели и вещиНе пречете на хамалите да извършват правилно всеки един етап от преместването. Като им се пречкате в краката е по-вероятно да ги забавите.

Предварително уточнете с хамалите какво количество мебели ще се преместват и не променяйте бройката в последния момент. Това не е коректно, а и цената на услугата ще се промени. Ще съсипете и графика на хамалите. Те ще са предвидили много по-малко хора за вашето преместване, както и по-кратко време. Увеличаването на работата ще доведе до разстройване на целия им график след вашето преместване.

Майстори.ком извършва всякакви премествания

Нашата скромна хамалска бригада може да ви свърши отлична работа, когато става дума за преместване на каквито и да било вещи – лични; мебели; багаж; оборудване; машини и каквото друго се сетите. Единственото, което трябва да направите е да ни се обадите и да ни споделите от какво имате нужда. Осигуряваме квалифициран екип на място; подходящ превоз, с които работата ще бъде извършена в желаните от вас срокове!

2 comments

  1. Pingback: Преместване на офис или покъщнина с хамали | Maystori.com

  2. Pingback: Преместване на покъщнина с хамали | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.