Изхвърляне на стари мебели от хамали

Изхвърляне на мебели

Професионалисти за изхвърляне на стари мебели

Понякога изхвърлянето на мебели и всякакво обезвреждане не е възможно да бъде направено от сам човек. Мебелите може да са твърде големи и тежки, за да можете да се справите или автомобила ви да не е достатъчно голям, за да ги транспортират до място за депониране на отпадъци във вашето населено място. Хамалите предлагат просто и ефективно почистване от стари мебели и изхвърляне на предмети от домакинствата, търговски помещения, хотели и малки помещения, където и да са те!

Изнасяне и демонтаж на мебели

Изхвърляне на стари мебелиХамалската бригада, към която ще се обърнете ще почисти жилището ви от  старите ви, нежелани или счупени мебели бързо и ефективно. Легла, матраци, библиотеки за книги, шкафове, скринове, маси, столове и т.н. Каквито и мебели искате да бъдат премахнати, хамалите могат да ви помогнат. Ако се нуждаете от изхвърлянето на стар диван от стаята или няколко ненужни и похабени мебели от хотела, които трябва да се натоварят и извозят с камион, само хамалите могат да ви свършат работа!

Какво правят те с вашите стари мебели?

Ако мебелите са в приемливо състояние и изглеждат често ремонтирани, ще бъдат изпратени за продажба втора употреба за хора, които не могат да си позволят покупката на нови мебели, понякога обзавеждането се дарява на достойна кауза във вашия район. Но в повечето случаи то ще бъде откарано в депото за рециклиране.

Майстори.ком изхвърля безплатно или евтино стари вещи и мебели

Изхвърляне на мебелиЗа да стане по-бързо и безпроблемно товаренето на старите мебели при разчистването, трябва предварително да сте осигурили удобно  място за паркиране на товарния камион. По телефона сте уговорили дата и час за посещение и почистване на старите ви мебели. Хамалите ще са при вас в точния час, така ч е не си позволявайте да закъснявате, ако в този ден сте на работа. Даже по-добрия вариант е да си вземете почивен ден, за да сте на разположение или да помолите някой близък да е на адреса, в часа, когато ще пристигнат хамалите.

3 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на стара печка и електроуреди в София | Maystori.com

  2. Pingback: Изнасяне на мебели | Maystori.com

  3. Pingback: Преместване на пиано с хамали | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.