Изнасяне на хладилник и стари електроуреди

Изхвърляне на хладилник

Изхвърляне на хладилник и електроуреди

Изхвърляне на стар хладилник директно от Вашият дом, офис или магазин ще ви струва 70 лв. Ако са два, три, четири или 5 броя цената е 60 лв.

Когато се налага да изнасяте хладилник, независимо дали става дума за стар уред или такъв, който ще местите в новото си жилище, трябва да се съобразите с някои особености.

Изхвърляне на хладилникПовечето хора предпочитат да се доверят на професионализма на хамалите. Те добре знаят как да се справят с изнасянето на всяка една вещ. Все пак това им е работата.

Хамали за изнасяне на стар хладилник и бяла техника

Ако сте решили само да се борите с хладилника, следвайте няколко стъпки, които ще ви улеснят максимално.

  1. Измерете

Преди да изнасяте кой и да е от уредите в дома си, трябва да измерите самия уред, за да сте наясно дали може да мине през вратите и помещенията. Може да се наложи да се свалят врати, за да може хладилникът да мине през тях.

  1. Снабдете се с оборудване за пренасяне на тежки уреди

Не чакайте да започне пренасянето, за да започнете да търсите ремъци, подложки, опаковъчна лента и всякакви други помощни средства за пренасяне на покъщнина.

  1. Извадете всичко от хладилника

Извадете всичко, което се намира в хладилника и фризера. Застопорете всички подвижни части във вътрешността на хладилника.

  1. Изключете го навреме

Оставете фризера да се размрази. Това обикновено отнема най-малко 6-8 часа в зависимост от състоянието на фризера. Най-добре е да го размразите през нощта, което ще ви позволи сутринта да изтриете вътрешността.

  1. Премахнете излишното

Изхвърляне на печка и електроуредиПремахнете рафтовете, особено ако са стъклени. Ако предпочитате, оставете чекмеджетата на хладилника затворени (залепете ги с лента, за да не се мести). Ако извадите рафтовете и чекмеджетата, ги обвийте с одеялата, предназначени за преместване, с кърпи или обикновена хартия, за да ги защитите по време на преместването.

Изхвърляне на електроуреди в София

Оставете хладилника в камиона в право положение задължително. Това е гаранция, че няма да се повреди хладилника при превозването. Използвайте прикрепваща лента при транспортирането, за да не падне хладилника при рязка маневра на камиона.

Ако не сте сигурни, че ще можете сами да се справите с изнасянето на хладилника, извикайте хамалите.

Майстори.ком изхвърля безплатно електроуреди

Хамалската бригада, която представлява нашия екип може да ви осигури евтино или дори безплатно изхвърляне на стари и ненужни електроуреди или мебели. Можем да ви осигурим транспорт за извозването на всички битови отпадъци от гореспонетатите или да се погрижим за цялостната процедура – демонтаж; изнасяне; опаковане и транспортиране до сметището за депониране.

Позвънете на телефон 0888 033 057 и научете повече за възможностите, при които може да се възползвате от хамалските и транспортните ни услуги в София.

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на стари електроуреди и мебели | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.