Изхвърляне на стара печка и електроуреди в София

Изхвърляне на печка и електроуреди

Хамали за изнасяне на стари електроуреди

Мнозина все още пазят в мазето, коридора или на терасата старата си печка, която е повредена поне от 5 години, купили са си вече съвсем нова и модерна, но старата продължава да стои. Не е ясно каква точно е причината човек да не иска да изхвърли ненужното от дома си, но това създава редица неудобства.

Стара ви печка не само, че не ви служи за нищо, а и заема ценно място. Време е да се разделите с всичко ненужно в дома си, за да оставите малко свободно място и въздух.

Хамали за изхвърляне на мебели и електроуреди

Изхвърляне на печка и електроуредиАко печката ви все още работи, защо да не дадете на старата си машина нов дом, вместо да я изхвърляте? Ако не познавате никой, който би я използвал, пуснете обява в местен вестник или в социалната мрежа и ще се намери някой, който има нужда от нея. Ако е във видимо добро състояние, можете и да я продадете.

Ако старата ви печка не работи, от 2006 г. насам има закон, според който трябва да се рециклират всички ОЕЕО (отпадъци от електрическо и електронно оборудване). Проверете дали вашата община предлага услуга за рециклиране на домакинска техника. Тази услуга обикновено е безплатна и се извършва в определени дни от месеца. Ако общината не предлага подобна услуга, обадете се на хамалите. Тя ще изнесат и ще натоварят старите ви уреди и ще ги закарат до депото за рециклиране.

Изхвърляне на бяла и черна техника от хамали

Изхвърляне на стари електроуредиОбикновено търговците на дребно съдействат на клиентите си да рециклират бели стоки и домакински уреди, като плащат за рециклиране на място в общинския съвет или предлагат безплатна услуга за обратно връщане. Често магазините събират вашите нежелани електрически уреди, когато доставят новия, но те могат да наложат и допълнителана такса за тази услуга.

Разбира се, можете и вие да се заемете с изхвърлянето на старата си печка, но ще трябва да наемете подходящо превозно средство, което да събере голямата печка и да си платите необходимата такса за рециклиране в депото.

Майстори.ком изхвърлят стари електроуреди в София

Имате стари електроуреди за изхвърляне? Позвънете ни и ние ще се погрижим за тях напълно БЕЗПЛАТНО! Печки; хладилници; фризери; миялни и всякаква друга бяла или черна техника ще изхвърлим, без това да ви коства каквито и да било усилия, време или финансови средства. Позвънете ни и ние ще изпратим мобилен екип още в същия ден, ако това е възможно и на вас ви е удобно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *