Изнасяне на мебели

Мебели за изхвърляне

Изнасяне на стари мебели при преместване или изхвърляне

Искали ли сте някога да замените старите си мебели, но просто не сте намерили време или помощници, за да го направите? Или пък наскоро сте купили нови мебели, а старите са останали отново в къщи, за да събират прах? Изнасянето и изхвърлянето на мебели може да бъде доста трудна задача: не само трябва да се напрягате и да изнасяте тези тежки предмети навън, но трябва и да знаете какво да правите с тях.

Хамали за изхвърляне на стари мебели в София

Изхвърляне на стари мебелиВ градовете не се позволява старите мебели да бъдат оставяни на бордюра или покрай контейнерите за смет. Всеки трябва да се погрижи за своите мебели и да ги закара до депото за рециклиране. Разбира се, това е доста сложно за обикновен гражданин. Дори и да намери кой да му помогне при изнасянето на тежкия товар, то със сигурност не всеки има възможност да си осигури транспорт за старите мебели.

Решението на този проблем са хамалите. Обадете се на хамалската бригада и ги уведомете от какво точно имате нужда. Те имат огромен опит, знания, техника и транспортни стредства, с които да могат да реагират на всяка нужда.

Хамалите предоставят ефективна, безопасна и екологична услуга за изхвърляне на мебели, така че не е нужно да се притеснявате за събирането или изхвърлянето на ненужното от вашия дом.

Безплатно изхвърляне на мебели

Ако вашите мебели все още изглеждат добре, хамалите могат да ги предоставят като дарение на нуждаеща се организация. Ако, обаче не стават за нищо, ще ги направят на парчета, ако не могат да се разглобяват и ще ги закарат до депото за рециклиране.

Не съхранявайте стари мебели в дома си, щом сте сигурни, че няма да ги използвате. Те само ще заемат излишно място, което можете да използвате много по-ефективно.  Обадете се и извикайте хамалите. Често бигадите имат свои промоционални оферти и при наличието на повече мебели за извозване, получавате заначителна отстъпка от цената за услугата.

Майстори.ком демонтира и изнася мебели

Мебели за изхвърлянеВинаги може да разчитате на услугите на нашите опитни хамали, които с годините са си извоювали репутацията на можещи специалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги. Ние без абсолютно никакъв проблем бихме могли да изхвърлим всички видове битови отпадъци от дома ви – не само старите мебели! Така че, ако в момента правите разчистване на дома си от ненужните вещи, то имайте предвид, че те не са само мебели. Могат да бъдат електроуреди; вестници; списания и т.н.

Позвънете ни и решете проблемите си само с едно набиране на телефонната слушалка!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на стари телевизори и битови отпадъци от жилище | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.