Хамали за преместване на аквариум

Местене на аквариум

Преместване на аквариум с хамали

Когато искате да смените жилището си, без значение дали е заради закупуване на ново или сменяте квартира, взимате със себе си повечето от вещите, мебелите и уредите си. А как да постъпите с огромния аквариум, за който сте платили доста солена цена.

Не можете да се лишите от удоволствието да гледате декоративни рибки, ако това е вашето хоби. Всички добре знаят колко магнетичен може да бъде един добре подреден и поддържан аквариум. Инвестицията е доста скъпа и не можете да си позволите експериментиране при преместване в ново жилище. Изнасянето и транспортирането трябва да оставите в ръцете на професионалисти. В противен случай, рискувате да останете без аквариум и без рибки.

Преместване на мебели

Местене на аквариумПотърсете хамалска бригада, която има опит в работата с този вид товари. Дори и да не се заеме точно тази бригада с цялото преместване, поне аквариума поверете на нея.

Извикайте представител на хамалите в дома си, за да прецени какви стъпки ще са необходими за вашия аквариум и какво ще трябва да направите вие преди да стартира преместването му.

Ваша грижа ще бъде предварителната подготовка на рибите за преместването. Дни преди процедурата ще трябва да спрете с храненето, за да могат рибите да изчистят храносмилателната си система. Това, от своя страна, ще намали замърсяването на водата, в която ще бъдат транспортирани.

Местене на аквариум и вещи

В деня на преместването, рибите ще бъдат преместени в полиетиленови здрави торби, пълни с вода. Пликовете с рибите ще бъдат сложени в кутия от стиропор, която ще е достатъчно голяма, за да ги побере един до друг. Филтрите, растенията и настилката също сложете в пликове, пълни с вода.

Аквариумът трябва да е напълно изпразнен и добре опакован. След пристигането на новото място, първото, с което трябва да се заемете е да подредите и напълните аквариума. Оставете нагревателя и филтъра да работят известно време и едва тогава внимателно върнете рибите в аквариума като първоначално оставите завързаните пликове да плуват във водата и после отваряте и смесвате водата в пликовете с водата от аквариума, за да не се шокират рибите.

Майстори.ком местят професионално мебели и всякакви вещи

Преместване на мебелиНашите „яки“ момчета могат да преместят всяко нещо, с което ги натоварите – образно казано, а и не чак толкова образно. Разполагаме с необходимата техника; транспорт и умения, за да се ангажираме с всяка една задача, която ни възложите. Местенето на аквариум изисква висока доза професионализъм, концентрация и разбира спазване на всички мерки за осигуряването на неговата безопасност.

1 Comment

  1. Pingback: Преместване или изхвърляне на телевизор | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.