Хамалски и транспортни услуги в София

Хамали в София

Майстори.ком предлага хамалски услуги

Винаги е добре да се доверяваме на професионална помощ, когато се налага някакво разместване на мебели в жилището ни. Поне веднъж на няколко години всеки собственик на жилище сменя някоя мебел, прави разместване или ремонт в дома си. Когато се стигне до местенето на мебели, независимо дали само в рамките на жилището или в съседна сграда, най-добре е да потърсите хамалите.

Преподреждане на стая от жилището

Хамалски и транспортни услуги от Майстори.комИма моменти, когато може да бъде много полезно да се обадите на хамалска бригада, когато имате идея да разместите мебелите в дома си, за да освободите повече място или да разнообразите обстановката. Така всичко ще стане много по-лесно и бързо. В Същото време няма опасност от повреждане на интериора при разместването.

Изнасяне на мебели

Изнасянето на мебели е трудна задача и може да бъде рискована както за самите мебели, така и за движението на хората. Ако някоя мебел падне по време на преместването, тя може да се счупи и да нарани хората, които я носят. Ето защо винаги бихме препоръчали да наемете хамали за тази дейност, тъй като те добре знаят как да правят това. Просто е твърде голям риск да се опитате сами.

Монтаж и доставка на мебели

Хамали в СофияПолучаването на нови мебели може да бъде много вълнуващо, но може да бъде и много стресиращо, ако останете сами с ръководство за монтиране и ограниченото време. Хамалските бригади предлагат услуги на място за сглобяване на нови мебели или дори да вземат мебелите от магазин или галерия, да ги доставят във вашето жилище, да ги сглобят и да ги подредят както искате. Хамалските бригади дори предлага демонтирането на стари мебели, ако сменяте мебелите, които вече не ви трябват. Наемането на екип от опитни служители може да помогне за облекчаване на големия стрес, тъй като знаете, че работят професионалисти, които са прекарали много време за сглобяване и демонтиране на мебели.

Хамалски и транспортни услуги от Майстори.ком

На хамалската бригада на maystori.com може да разчитате винаги, когато имате нужда от професионални хамалски и транспортни услуги в София и региона. Ние разполагаме с необходимия опит, за да ви окажем адекватна помощ във всяка една ситуация, в която изпаднете. Като например:

  • Почистване на битови отпадъци
  • Изхвърляне на стари мебели
  • Извозване на боклуци
  • Извозване на строителни отпадъци
  • Почистване на къща от вехтории
  • Изхвърляне на ненужни вещи
  • Преместване на багаж и мебели

…и редица други услуги, за които може да научите повече, ако се свържете с нас на телефон 0888 033 057

2 comments

  1. Pingback: Наемане на хамали в София | Maystori.com

  2. Pingback: Преместване на електроуреди | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.