Изхвърляне на битови и строителни отпадъци в София

Изхвърляне на битови отпадъци в София

Изхвърляне на битови отпадъци с извозване

През пролетта всеки добър стопанин планира и пристъпва към осъществяване на плановете си за почистване на сервизните помещения в жилището. Това е много досадно и неприятно нещо, но трябва да се свърши. Добрата новина е, че ако толкова много не ви се чисти и изхвърля боклук, можете да повикате хамалите.

Хамали за почистване и изхвърляне на битови отпадъци

Срещу минимално заплащане ще си осигурите лукса да се разхождате и забавлявате със семейството, докато те чистят мазата или тавана и се занимават с изхвърлянето на битовите отпадъци от тези помещения.

Изхвърляне на битови отпадъци в СофияКогато се обаждате да резервирате ден и час за посещение на хамалската бригада, трябва а сте максимално изчерпателни с информацията. Обяснете в подробности в какво състояние се намира помещението, което се нуждае от почистване и подреждане. Какво е необходимо да се изнесе от него? Това е необходимо, за да могат хамалите да преценят колко човека трябва да се ангажират с вашата услуга и какъв транспорт трябва да осигурят за изхвърляне на битовите отпадъци.

Извозване на боклуци до сметище

Хамалите ще дойдат на посочения от вас адрес в часа, който се уточнили още при даването на заявката. Те са професионалисти и всеки от бригадата знае какво трябва да прави. Организацията ще бъде направена за минути и всеки ще се заеме със своята задача. Всички хамали с облечени по подходящ начин, че да не се цапат да няма опасност от нараняване или заразяване от гризачи ли насекоми, които често населяват тавана или мазата. Хамалите си носят и полиетиленови чували, в които да слагат всички отпадъци.

Почистване и изхвърляне на битови отпадъциСлед като съберат всичко излишно и почистят помещението, за което са дошли, хамалите ще изнесат чувалите с битови отпадъци и ще ги натоварят на пикапа, с който са дошли. Няма да се наложи да минавате след тях да пренареждате или да почиствате. Хамалите са изрядни в дейността си и не позволяват да след тях да останат недоволни клиенти.

След като всичко е качено на пикапа, бригадата се отправя към депото за изхвърляне на битови отпадъци.

Майстори.ком почиства и изхвърля битови отпадъци

Нашата хамалска бригада може да изхвърли всички ненужни вещи и битови отпадъци от дома ви срещу символична сума или дори безплатно. Без значение дали става дума за един стар диван или за купчина ненужни мебели – позвънете ни и ние ще се погрижим за тях още в рамките на същия ден! Доверете се на професионалните ни хамалски и транспортни услуги и ще останете доволни със сигурност!

1 Comment

  1. Pingback: Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.