Местене на мебели, покъщнина и лични вещи в София

Преместване на мебели

Хамали местят мебели на добри цени

Смяната на жилището отнема много време и усилия. Всичко трябва да бъде организирано и планирано до най-малката подробност. За да не се провалите и преместването да ви отнеме половин година и прекалено много средства, обърнете се за помощ към хамалите.

Преместване на мебелиЧесто хората смятат, че хамалите ще им струват скъпо и се заемат сами с всичко. Точно тогава разбират, че са сгрешили. В суматохата се допускат редица грешки при всички етапи на опаковане и преместване на мебели и вещи. Не всеки знае как трябва да се опаковат различните уреди, мебели и предмети, за да не се повредят. По време на транспортирането се случват инциденти и нещо се чупи. Всичко това е много неприятно. След преместването се оказва, че половината покъщнина е повредена и не може да се използва.

Местене на мебели

Когато ви предстои местене, задължително се доверете на хамалите. Изберете си една от многото хамалски бригади и позвънете на посочените телефони. Поискайте обезплатен оглед, след който разговаряйте за опциите, които имате. Хамалите ще ви запознаят със своята конкретна оферта за вас. Те ще ви кажат и цената за всички услуги, свързани с конкретното преместване на мебели. Вие сами ще прецените с какво ще се заемете вие и какво ще оставите на тях.

Защо е добре да позволите на хамалите да направят предварителен оглед?

Хамали за местене на мебелиХамалите имат нужда от много информация, за да могат да организират безпрепятствено и бързо преместване. Идвайки на място, представителят на лично ще може да види какво е количеството на багажа, който ще се мести. Ще види колко и какви са мебелите. Ще прецени дали ще може всичко да бъде изнесено през вратата и коридора, дали няма да се наложи да се изнася някоя по-обемна мебел през прозореца? Ще види на кой етаж е жилището, от което ще се изнася багажа и има ли действащи асансьори. Ще преценят къде ще е най-удобно да паркира камиона докато се извършва товаренето. Цялата тази информация ще им помогне да организират процеса задълбочено и да не губят излишно време и усилия. След като са наясно с всичко това, могат да назоват и точната цена на услугата. Ако ви устройва тази цена, можете да пристъпите към сключване на сделка.

Майстори.ком мести всякакви мебели и вещи

Ние можем да ви предложим нашите професионални хамалски и транспортни услуги, когато става дума за преместване на мебели; вещи; покъщнина и каквото и друго да било. Ако имате нужда от веща намеса в такъв момент, който изисква пределна концентрация и сериозни физически усилия – позвънете ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.