Изхвърляне и извозване мебели до сметище

Изхвърляне на мебели в София

Изхвърляне на мебели от хамали в София

Пролетта е сезонът, когато повечето хора се захващат с ремонти в дома и на вилата, а това в повечето случаи е свързано с подмяна мебелите. Често ставаме свидетели на безотговорното отношение на някои съседи, които, за да не си губят времето, решават, че могат да зарежат всичко до контейнера за битови отпадъци. Няколко дена след това, обаче, се оказва, че не са останали незабелязани и от властите.

Евтино или безплатно изхвърляне на мебели

Изхвърляне на мебели в СофияСтрого забранено е да се оставят ненужните мебели край контейнерите. В повечето случаи тези самоинициативи завършват със солена глоба. Начинът, по който е необходимо да се постъпи в случай на изхвърляне на ненужни мебели, е да бъдат закарани до депото за рециклиране. За да можете да направите това, ще трябва сами да се справите с изнасянето на мебелите от дома, превозването им извън града, където обикновено се намира депото за рециклиране. Не всеки има възможността да направи това сам.

Има един много по-удачен вариант. Потърсете хамалска бригада, която да свърши всичко това вместо вас. Достатъчно е да се обадите и да уточните адрес и удобен ден, в който ще осигурите достъп на бригадата до жилището ви.

Извозване на мебели от хамали

Ако сами не можете да уточните количеството и обема на мебелите, които трябва да бъдат изхвърлени, ще се наложи да бъде направен оглед от представител на бригадата. Така ще той ще може да прецени колко човека ще са необходими за пренасянето и товаренето на отпадъчните мебели. Огледът ще помогне и при планирането на курса и превозното средство, което ще се използва за товаренето.

Евтино изхвърляне на стари мебелиСлед като вече всичко е уточнено, не си позволявайте за не сте в дома си в уречения ден и част, тъй като след вас хамалите със сигурност ще трябва да посят и множество други адреси и ако не приключат навреме с вашите мебели, целият им график ще се провали. Ценете времето на хамалите, като те ценят вашето.

Майстори.ком изхвърля безплатно стари мебели и вещи

Нашата хамалска бригада може да изхвърли напълно безплатно вашите непотребни вещи. Било то стари мебели; електроуреди; посуда; дрехи; книги и всички останали „боклуци“, които поради някаква причина все още държите в дома си. Отървете се от тях веднъж завинаги, а, ако прецените, че ще имате нужда от професионална помощ – обърнете се към нас!

Ние ви гарантираме, че ще ви избавим от всички боклуци, без това да обърка или затрудни по някакъв начин нормалното ви ежедневие. Спестете си пари и време с нашата помощ. Обадете ни се и още в същия ден бихме могли да изхвърлим ненужните ви вещи!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на битови отпадъци в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.