Хамали за преместване на жилище в София

Преместване на вещи от хамали

Изнасяне и преместване на вещи от жилище

Преместването в ново жилище е доста дълъг и нелек процес. Трудно е за непрофесионалист да се справи сам. Затова се препоръчва намесата на хамалите. Те добре знаят как да организират и направят всичко така, че да не се губи излишно време и средства.

Преместване на вещи от хамалиПотърсете координатите на хамалска бригада, за която има добри отзиви и се посъветвайте какво е необходимо да се направи във вашия случай. Хамалите могат да ви предложат изцяло да поемат всички дейности по преместването, но вие сами можете да си изберете от какво имате нужда.

Хамали за преместване на вещи

За да сте сигурни, че ще изберете правилния вариант, можете да се срещнете лично с представител на бригадата, който да ви запознае с услугите и цените им. Можете да си подберете само най-необходимите ви. Можете сами да се заемете с опаковането на вещите и мебелите, а хамалите да се заемат с товаро-разтоварната дейност и транспортирането им.

Ако изберете да оставите всичко в ръцете на хамалите, вие ще сте свободни да се заемете с останалите дейности, съпровождащи едно преместване – смяна на адресна регистрация, смяна на интернет оператор, да информирате всички институции за промяната на адреса ви.

Преместване на вещи от дома и офиса

Преди да се заемат с вашето преместване и да се уточни цената на услугата, представител на хамалската бригада ще доде в дома ви на предварителен оглед. Така ще придобие представа какво е количеството и обема на мебелите, вещите, какво е разположението на жилището – на кой етаж се намира, има ли асансьор, има ли удобно място за паркиране на камиона и всякакви такива подробности, които ще улеснят или затруднят дейността им.

След като имат тази информация, ще могат да ви кажат и конкретна цена за всичко. Уточнете всички подробности и оставете професионалистите да си вършат работата по правилата. Ще уточните и точна дата, на която да започне опаковането на вещите и мебелите. Хамалите ще донесат със себе си необходимите за опаковане кутии, пликове, чували, изолационно фолио и др.

Майстори.ком премества багаж и лични вещи

Хамали за местене на вещиПредстои ви преместване в нов дом или офис, но нямате възможност да организирате и свършите всичко сами – попадналите сте на точното място! Майстори.ком може да ви съдейства по адекватен и професионален начин в тази и всяка друга подобна ситуация, за която са необходими качествени хамалски и транспортни услуги. Позвънете ни и ние ще се погрижим за всичко – от подготвянето на вещите до тяхното разтоварване на новото място!

2 comments

  1. Pingback: Преместване с хамали в София | Maystori.com

  2. Pingback: Хамали за преместване на мебели в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *