Изхвърляне на стари телевизори и битови отпадъци от жилище

Изхвърляне на телевизори и електроуреди

Безплатно изхвърляне на телевизори и електроуреди

Всеки път, когато се местите в ново жилище, ще трябва да търсите начин да пренасяте тежки и капризни уреди и мебели. Разбира се, можете да се обадите на хамалите и бързо да решите проблема. Когато, обаче, се окаже, че е необходимо да спестите средства или пък разполагате с достатъчно приятели, които ще се справят със ситуацията, ще трябва да се съобразите с някои правила, за да не повредите нещо.

Изхвърляне на електроуреди в СофияВинаги има мебели или уреди, които са или много тежки и изискват повече хора за пренасяне, или са с такива размери, че трудно преминават през вратите на жилището или през входа на кооперацията.

Изхвърляне на стари електроуреди в София

Един от уредите, които са трудни за пренасяне, това е големия плазмен телевизор. Той изисква доста внимание, за да не се повреди екрана му.

Съберете достатъчно приятели, за да помогнат

Въпреки че, може да изглежда очевидно, важно е да се уверите, че разполагате с достатъчно помощници, за да преместите телевизора. Телевизорите са много по-тежки, отколкото изглеждат и тъй като са доста крехки и големи, най-добре е да имате допълнителни ръце наоколо, които да ви помагат не само да вдигате, а и да ви насочват, докато го премествате от жилището в камиона.

Набавете си одеяла или подложки

Ще имате нужда от одеяла или подложки за мебели, за да защитите телевизора си от надрасквания, пукнатини и следи от преместването. Можете да наемете одеяла и подложки от хамалите или транспортната компания, която наемате да превозва вещите ви. Трябва да имате и здрава опаковъчна лента, за да закрепите одеялата или подложките около телевизора.

Наемете предпазни колани

Транспортна компания или хамалска бригада може да ви отдаде под наем оборудване за опаковка на уреди, така че ако се местите сами, предварително се снабдете с необходимото оборудване за обезопасяване на крехките уреди или неудобните мебели. Не пренебрегвайте обезопасяването, за да не се налага да купувате нов телевизор.

Майстори.ком изхвърля телевизори, бяла и черна техника безплатно!

Изхвърляне на телевизори и електроуредиАко нямате свободно време, желание или възможност да изхвърлите старите електроуреди и битови отпадъци от дома си, то може да се обърнете за помощ към нас или друга специализирана бригада в сферата на хамалските и транспортните услуги. Ние можем да ви предложим безплатно изхвърляне на абсолютно всякакъв тип отпадъци – мебели; електроуреди; посуда и каквито други боклуци имате в дома си.

Позвънете на телефон 0888 033 057 и научете повече за възможностите, при които може да се възползвате от безплатното изхвърляне на мебели; електроуреди и битови отпадъци от Майстори.ком!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на строителни отпадъци в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.