Почистване на таван от ненужни вещи

Почистване на мазета и тавани

Почистване на мазета и тавани в София

Таванските помещения са с различни размери, но обикновено имат едно общо нещо – те са пълни с боклуци! Таваните често са най-трудната част за достъп в къщата и обикновено се посещават само няколко пъти в годината – да речем, за да смените зимния гардероб с лятен или да спуснете декорациите за Коледа. Значи има защо подреждането на тавана да не е приоритетната ви задача.Все пак, е добре да се прави щателно почистване и изхвърляне на всякакви боклуци от тавана. Така ще ви е по-лесно да намирате това, което търсите, а не е лоша и идеята да превърнете тавана в една приятна допълнителна стая.

Хамали за изхвърляне на боклуци от мазе

Почистване на мазета и таваниПреди да се заемете с нелeката задача да изхвърлите от там всичко ненужно, огледайте внимателно помещението и си направете точен график, за да не се претоварвате с работа и същевременно да можете да се справите  с всички боклуци.

Ако досега сте отлагали, защото не разполагате с достатъчно време, то е почти сигурно, че и сега трудно ще отделите. Най-доброто решение в случая е да се обърнете за помощ към хамалите. Намерете координатите на авторитетна хамаласка бригада и поговорете с тях. Обяснете им какво бихте желали да направят вместо вас и за какъв период от време.

Изхвърляне на битови отпадъци от мазе

След като се запознаят с изискванията ви и състоянието на помещението, хамалите ще уточнят и цената на услугата. След като се спрете и на подаходящ и за двете страни ден и час, можете да разчитате на качествената и бърза работа на професионалистите.

Всички стари мебели и уреди, които се помещават на тавана ви ще бъдат изнесени внимателно, без да се поврежда нищо от интериора на жилището и ще бъдат натоварени на камиона. Всички ненужни вещи и събрани с времето боклуци, ще бъдат надлежно събрани в полиетиленови чували и също натоварени в каросерията на камиона.

За няколко часа ще имате един наистина чист и подреден таван.

Хамалска бригада изхвърля боклуци от мазета и тавани

Изхвърляне на боклуци от мазеОставете разчистването на тавана; мазето или гаража в нашите ръце и не изразходвайте излишни нерви; време и усилия. Майстори.ком се ангажира с бързото и безпроблемно изхвърляне на абсолютно всички видове отпадъци, с които сте затрупали тези помещения – мебели; ненужни вещи; електроуреди; вестници; списания; посуда и други вехтории. Ако имате свободно време и желание може и сами да се заемете с разчистването, а наша грижа ще остане извозването на събраните отпадъци до сметището за тяхното депониране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.