Изхвърляне на стари мебели в София и региона

Изхвърляне мебели

Хамали за изхвърляне на стари мебели в София

Изхвърляне на мебелиАко имате големи мебели в дома си, които ви са напълно непотребни и само заемат ценно място, потърсете свободна хамалска бригада, която ще се заеме с тази трудна и ангажираща работа. Вие сами няма да можете да се справите, тъй като не е възможно да оставите ненужните си мебели до близкия контейнер за смет. Веднага бъдете санкционирани от общинските инспектори. Мебелите трябва да се изхвърлят на сметището за рециклиране.

Извозване на мебели в София при изхвърляне

Обикновено тези сметища са на доста голямо разстояние от жилищните квартали на населените места и е почти невъзможно човек, който няма собствен товарен транспорт да достигне до това сметище.

Точно затова е добре да повикате хамалите, които могат безпроблемно и бързо да разглобят и натрошат старите ви мебели, да изнесат всички отпадъци и да ги закарат на сметището.

Не си мислете, че това е проста работа. За да се заемете вие сами с нея, ще трябва да имате необходимата техника. Достатъчно е да уточните с хамалската бригада количеството на мебелите, от които искате да се отървете и техния обем, хамалите ще се появяват на адреса с точното количество хора в екипа и подходящата техника, за да се заемат с изхвърлянето на старите ви мебели и да ви освободят място за новите.

С минимално заплащане ще имате свободно място, свободно време и чисто жилище. Сделката наистина е добра.

Евтино извозване на мебели при изхвърляне

Изхвърляне мебелиМожете да се споразумеете с тях, след като оставят старите ви вещи на сметището за рециклиране, да минат през магазина, от който сте си избрали новите мебели и да ги натоварят, за да ги закарат на вашия адрес. Така  в един ден ще смените обзавеждането си напълно.

Не омаловажавайте тази услуга. Помислете колко трудно би ви било да сваляте по стълбите тежките шкафове и матраци и как ще ги транспортирате до сметището, ако разполагате само с лек автомобил. Доверете се на професионализма на хамалите и така ще направите обзавеждането още по-приятна дейност.

2 comments

  1. Pingback: Изхвърляне на ъглов диван и холна гарнитура | Maystori.com

  2. Pingback: Изхвърляне на стари мебели от хамали | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.