Изхвърляне на ъглов диван и холна гарнитура

Хамали за изхвърляне на диван

Изнасяне на диван при изхвърляне

Когато решите да сменяте ъгловата си мебел от всекидневната, трябва да знаете, че можете да разчитате хамалите да ви я изнесат напълно безплатно само ако е на около 5 години. Всички други варианти са платени.

изхвърляне на диванВероятно вече правите сметка как да се справите сам в тази ситуация и да спестите някой лев. За съжаление, ъгловата холна гарнитура е доста обемиста и тежка. Може и да успеете да я разглобите. Ако е модулна, можете да използвате някои от модулите на вилата или в някоя друга стая. Все пак ще е доста трудно да се изнесе всичко и да се закара до сметището.

Евтино или безплатно изхвърляне на диван

Приемлив вариант е да извикате хамалите. Цената не е толкова голяма, а в същото време ще си спестите много време и усилия. Хамалите ще се справят с изнасянето изхвърлянето доста бързо и няма да оставят никакви следи от пребиваването си в дома ви, единствено голямото свободно пространство, което веднага можете да напълните с ново обзавеждане.

Ако все пак, холната ви гарнитура е в добро състояние, можете да я обявите за продан и така да си спестите разходите за хамалски услуги. По правило, купувачът поема разходите по транспорта на покупката към дома си.

Хамали за изхвърляне на диван в София

Хамали за изхвърляне на диванАко сте категорични, че всичко е за боклука, поканете хамалите. Те ще се справят успешно с всяка обемиста мебел. Имат необходимите инструменти да демонтират или нарежат всичко, за да е по-лесно изнасянето и изхвърлянето. Не се притеснявайте за интериора. Хамалите са професионалисти и няма да навредят на останалите мебели, подова настилка или стени. След като приключат с демонтажа и разглобяването, ще съберат всички отпадъци от дома ви в чували и ще натоварят всичко на камиона. С това гостуването им в дома ви ще приключи. Вече могат да потеглят към депото за рециклиране на мебели.

Сами няма са можете да се справите с ъгловата си холна гарнитура, затова оставете работата в ръцете на професионалистите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.