Изхвърляне на стари електроуреди в София

Изхвърляне на електроуреди

Безплатно изнасяне и изхвърляне на електроуреди

Ако сте имали късмета да използвате пералнята или хладилника си почти 20 години, сега вече е време да ги смените с нови и да изхвърлите всичко старо по правилния начин.

Изхвърляне на електроуредиКакво се има предвид под „правилен начин“? Не можете да зарежете старата си пералня или хладилник до контейнера за битови отпадъци пред блока. Това ще ви донесе сямо неприятности. Общинските инспектори веднага ще ви наложат наказание, тъй като електроуредите трябва да се изхвърлят в специално депо, където се рециклират. В противен случай, оставянето им на нерегламентирано място може да доведе до замърсяване околната среда.

Извозване на електроуреди до сметище

В повечето населени места в страната има пунктове за изкупуване на метал, включително на стари електроуреди. За съжаление не навсякъде тези пунктове са изградени на удобно място и не всеки може да закара ненужните си електроуреди там. Добрата страна на тези пунктове е, че плащат определена сума за предадения уред, на база тежестта на желязото, което има. Така ще можете да си покриете някои малки разходи. За да използвате тази опция, трябва да имате удобно превозно средство, което ще побере съответния уред. Не всеки разполага с пикап или нещо подобно, а ако трябва да наемете такъв, то сумата, която ще вземете от уреда, няма да може да покрие разноските по наемането на това превозно средство.

Затова най-удачния вариант е да се обадите на хамалите и да запишете ден за посещение, в който да изнесат и изхвърлят всичките ви ненужни електроуреди. Хамалските бригади имат договори с общинските сметища, на които рециклират електрическите уреди и срещу символична сума, ще се освободите от нанужното в дома си.

Изхвърляне на ненужни вещи

Безплатно изхвърляне на ел.уредиВсички електроуреди съдържат в състава си различни количества вредни материали, затова не е разрешено да ги зарязвате безразборно навън. Същото се отнася и и за престоя им в дома. Щом вече не ви служи за нищо, извикайте хамалите и го изхвърлете, за да не врени на обстановката в дома ви.

Майстори.ком изхвърлят електроуреди в София

Имате стари електроуреди, които не смятате да използвате никога повече, тъй като не работят или просто не смятате, че някога отново ще пуснете черно-белият телевизор – обадете ни се! Ние от Майстори.ком ще изхвърлим всички ненужни вещи от дома ви, без това да ви създаде каквито и да било затруднения. Единственото, което трябва да направите е да позвъните на посочения номер и да се свържете с нас. За всичко останало ще се погрижим ние!

1 Comment

  1. Pingback: Изнасяне на хладилник и стари електроуреди | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *