Изхвърляне на боклуци от мазета и тавани

Почистване на мазе или таван

Почистване на мазе или таван от боклуци

Отново е подходящо време за разчистване на мазето от стари мебели и боклуци. За жалост, това е изключително досадно и неприятно нещо за вършене. Сигурно точно поради тази причина го отлагате толкова дълго заветното разчистване.

Вече има лесно решение и на този проблем. Достатъчно е да намерите телефонен номер на хамалска бригада и да заявите желанието за разчистване на мазето от всички боклуци и стари мебели. Със сигурност вътре ще се намерят един куп вещи, които дори сте забравили, че някога сте притежавали. Затрупани с купища други ненужни неща, стоят и чакат своя ред.

Хамали за изхвърляне на боклуци от мазе или таван

Почистване на мазе или таванПотърсете професионалната помощ на хамалите и оставете всичко в техни ръце. Те знаят как да се справят с целия куп ненужни вещи и мебели, намерили място в мазето ви.

Хамалите предварително ще искат да им дадете информация за обема ненужни неща, които трябва да се изхвърлят и обема на помещението, което трябва да разчистят. Така ще могат да преценят от колко човека трябва да се състои екипа и с какво превозно средство трябва да бъдат, за да могат да натоварят всичко до последното боклуче.

След като всичко е уточнено, хамалите ще ви информират и за цената на услугата. Възможно е да ви направят някаква промоционална оферта. В деня, който сте определили за чистенето, хамалите ще дойдат със специално облекло, тъй като в мазата е възможно да има всякакви замърсявания. Така ще предпазят телата си от контакт с мръсните повърхности. Също така ще предотвратят възможни наранявания.

Извозване на боклуци от таван или мазе

Изхвърляне на боклуци от мазета и таваниЩе изнесат и разглобят всички ненужни стари мебели и ще съберат боклуците в полиетиленови чували за смет. Ще натоварят всичко на автомобила, с който са дошли и ще закарат товара си на сметището.

Така само за няколко часа, в които вие няма да се налага да правите нищо, вашето мазе ще бъде почистено и подредено, както вие едва ли бихте могли да направите за толкова кратко време.

Майстори.ком почиства мазета и тавани от боклуци

Опитната хамалска бригада Майстори.ком разполага с всичко необходимо за бързото и безпроблемното почистване на каквито и да било помещения – гаражи; мазета; тавани; жилища; дворове; офиси; складове; строителни площадки и т.н. Изхвърлянето на ненужни вещи от мазе или таван съвсем не е толкова безпроблемна и неангажираща работа. Спестете си всички физическия усилия и нерви, които би ви отнело един подобен ангажимент и се доверете на нас!

1 Comment

  1. Pingback: Евтино почистване на тавани, мазета и гаражи | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.