Изхвърляне на мека мебел и холна секция

Извозване и изхвърляне на гардероб или мебели

Изхвърляне на мека мебел, секции и други вещи

Чудесна идея е да смените мебелите. Днес мебелните магазини предлагат огромно разнообразие от модели за всички стаи в дома. Старите холни гарнитури вече са демоде и спокойно можете да ги замените с много по-леки и функционални мебели, които ще заемат много по-малко място и ще са много по удобни.

Изхвърляне на секция или диванЗа да можете, обаче да преобзаведете всекидневната си, ще трябва да освободите необходимото място за новите мебели. Заемете с изхвърляне на меката мебел и холната секция, които заемат 90 % от мястото във всекидневната. За нещастие, тези мебели са много обемни и тежки и ще е трудно за непрофесионалист да  ги изнесе от жилището, да ги натовари на подходящо транспортно средство и да ги закара на сметището.

Изхвърляне на дивани и холно обзавеждане

Най-удачното решение на проблема е да повикате бригада хамали, които бързо ще поемат нещата в свои ръце и ще освободят мястото за новите мебели.

Потърсете телефони за контакт на някоя хамалска бригада и направете заявка за посещение и изхвърляне на мека мебел и холна секция. Хамалите са добре обучени и знаят с какво ще се сблъскат, затова ще дойдат с точно определен екип, необходимата техника за демонтиране и разглобяване на старите мебели, полиетиленови чували за боклука и подходящо превозно средство.

Изхвърляне на стара секция, диван или гардероб

Извозване и изхвърляне на гардероб или мебелиВ предварителния разговор при даването на заявката ще ви помолят да дадете информация за обема на мебелите, адреса, етажа, от който ще се свалят, има ли асансьор, удобен паркинг и всякаква информация, която ще им помогне за уточняване на ситуацията. На базата на тази информация, хамалите ще съберат екипа си и ще преценят какви инструменти ще вземат със себе си.

Можете да направите предварителна уговорка и за превозването на новите мебели от магазина към дома ви. Тъй като от магазина могат да ви осигурят транспорт  до входа, но няма да ви помогнат да качите мебелите до жилището. Затова хамалите са отново най-доброто решение на проблема.

Майстори.ком изхвърля секции; дивани и други ненужни мебели

Нашата опитна хамалска бригада може да ви гарантира безпроблемното изхвърляне на абсолютно всички видове ненужни вещи и битови отпадъци. Може да звучи просто, но повярвайте ни, че не е така. Изхвърлянето на диван, секция или куп подобни вещи изисква много сериозна организация, която включва използването на професионална техника и инструменти от хора, които знаят какво да направят във всяка една ситуация. Ако ви липсва транспорт или някое от горепосочените неща – по-добре оставете работата в ръцете на професионалистите. В случая – на нас!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на стари мебели в София и региона | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.