Почистване на апартаменти и жилища от ненужни вещи

Почистване на жилища и апартаменти

Изхвърляне на стари мебели от жилища в София

Почистване на жилища и апартаментиМного жилищни блокове на много етажи се нуждаят от почистване на общите части, но не знаят към кого да се обърнат. В последно време се появиха специализирани фирми, които предлагат абонаментно обслужване на всеки един вход от жилищните блокове. Те се заемат с редовното почистване на общите части срещу заплащане. Какво, обаче се случва, когато в тези общи части са се събрали много боклуци, защото никой не е чистил дълго време. Често собствениците на апартаменти в блока или входа наемат някой пенсионер, който да се грижи за хигиената, но не всичко е по  силите само на един човек.

В такъв случай, най-подходящата реакция е да повикате екип от хамали, който да се заеме с почистването на всеки етаж, стълбището, тавана, мазето. Ако скоро не  е било чистено, със сигурност ще има много боклуци. Много недобросъвестни граждани зарязват ненужните си мебели по стълбищните площадки и с месеци, дори с години нехаят за тях.

Изхвърляне на стари мебели в София

При подобна ситуация е необходимо домоуправителя да се обади на хамалската бригада и да уговори ден и час, в който ще стартира почистването на общите части в жилищния блок. Хамалите ще дойдат с добре подбран екип. Организацията обикновено е желязна и броени часове общите части в жилищния блок се променят до неузнаваемост.

За да имат добра предварителна организация, вероятно хамалите ще пожелаят да направят предварителен оглед.

Изхвърляне на мебели от апартаментиЗа да са достатъчно ефективни, хамалите ще се разделят на отделни екипи. Един ще се заеме с мебелите на тавана, други ще разчистват стълбището и стълбищните площадки, а трети –  ще разчистват мазето и всичко ненужно, натрупан там.

Почистване на апартаменти и жилища

Ще товарят първо по-обемистите боклуци и мебели на камиона. Ще откарат всичко на сметището и ще се върнат за по-дребните неща. Ще почистят всичко основно и едва тогава ще напуснат обекта. Трябва да знаете, че при хамалите се плаща след добре свършена работа и няма опасност да останете излъгани, както обикновено си мислят мнозина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *