Транспорт под наем за преместване или изхвърляне на вещи

Евтин транспорт под наем в София

Каква е разликата между транспорт под наем на дълги и на къси разстояния

При наемане на хамали e важно да се знае на какво разстояние ще се местите. Разстояние между стария ви дом и новото място ще определи какъв тип транспорт под наем ще предпочетете и как ще се изчисляват разходите ви. Повечето хамали на къси разстояния таксуват според времето, а понякога и според обема на багажа. Времето може да се измери на час, докато обем се измерва според това, което може да събере камиона, с който ще се превозват вещите.

Транспорт под наем при преместване на къси разстояния

Транспорт под наем в СофияПреместването на къси разстояния включва транспортиране на вещите ви в новото жилище в рамките на същия град или в съвсем близко селище. Късите разстояния също така означават, че преместването може да се осъществи в рамките на един ден и не изисква пътуване и през нощта.

Попитайте хамалите за тяхната основна такса и допълнителни услуги, за да си прецените какво друго ще използвате, освен наемането на транспорт под наем.

Транспорт под наем при преместване на дълги разстояния

Дългите разстояния обикновено означават, че разстоянието между мястото на товарене и мястото на разтоварване е достатъчно дълго, че се налага да се пътува цяла нощ.

В този случай, таксите ще бъдат изчислени като пробег и теглото на товара.

Ето как става това: Камионът се претегля без вашите стоки, като това се взима за базово тегло. След това се претегля след като са натоварени вашите неща. Претеглянето се извършва на специален кантар за превозни средства. Разликата между двете тегла оформя стойностите на вашия товар.

Транспорт под наем при преместванеВ общи линии цената на транспорта под наем се определя от разстоянието, на което ще се превозва багажа и на тежестта му. Предварително трябва да се запознаете с офертите на различните хамалски бригади и да прецените коя отговаря максимално на вашите нужди. Не забравяйте, че споразуменията между вас и хамалите трябва да са скрепени с договор с ясни клаузи. Така ще са ясни задълженията и отговорностите на всяка една от страните.

Транспортни услуги от МАЙСТОРИ.ком

Търсите висококачествени и евтини хамалски и транспортни услуги в София? Позвънете на Майстори.ком и решете проблемите си с един замах. Благодарение на нашия дългогодишен опит в сферата на хамалските услуги, ще ви гарантираме бързо, евтино и висококачествено преместване и извозване на всякакви видове товари. Освен това тук е момента да посочим, че можем да се погрижим за ненужните ви вещи напълно безплатно!

Позвънете на 0888 033 057 и научете повече за възможностите, при които може да се възползвате от услугите ни!

3 comments

  1. Pingback: Извозване на отпадъци до сметище в София | Maystori.com

  2. Pingback: Хамали за преместване на вещи в София | Maystori.com

  3. Pingback: Извозване на диван или фотьойл при изхвърляне или преместване | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.