Транспорт под наем и извозване на всякакви товари

Евтин транспорт под наем в София от МАЙСТОРИ.КОМ

Много хора, на които предстои местене в ново жилище, нямат прадстава как трябва да наемат  транспорт под наем и как да намерят уважавана хамалска бригада, на която ще могат да се доверят. За да се справите успешно с тази задача, има няколко важни правила, с които да се съобразите.

  1. Проверете дали фирмата, предлагаща транспорт под наем е лицензирана

Важно е да се знаете какви са правилата, когато става въпрос за хамали и това, което те трябва да бъдат в състояние да ви покажа като доказателство за своята легитимна дейност.

  1. След като сте наели транспорт под наем, за какво отговаряте вие?

Транспорт под наем за изхвърляне на мебелиДобре е да сте запознати с основните правила по договора с транспортната компания. Това ще ви гарантира, че няма да плащате допълнителни такси заради неспазване на задълженията ви.

  1. Необходимо ли е предварително проучване?

Да, предварителното проучване ще ви даде поглед над всички оферти на компанията, а така ще можете да определите дали те са подходящи за вашия конкретен случай.

  1. Какво можем да очакваме, когато представител на транспортната компания дойде в дома ни за предварителен оглед?

Посещението на представител на транспортната компания във вашия дом, за да се оцени това, което ще се мести и да даде вероятна оценка на стойността на вашето преместване, е ключова стъпка в процеса на наемането.

  1. Каква информация трябва да предостави транспортната компанията?

Изпълнителя има отговорности към вас като клиент. Знаейки това, което те трябва да ви предоставят цялата документация за реда на преместването в подробности.

  1. Колко време преди да преместването да се обадим на хамалите?

Времето е всичко. То определя колко ще платите, дали ще успеете да си намерите добри хамали и колко време ще ви отнеме преместването.

  1. Колко да дадем на хамалите?

Това е един основателен въпрос, отговорът на който зависи от качеството на услугата. Знаейки това, което е стандарт и това, което трябва да се очаква, ще можете да се ориентирате дали хамалите ви осигуряват възможно най-доброто обслужване.

Качествено извозване на товари от Майстори.ком

Изхвърляне и извозване на мебелиВъзползвайте се от висококачествените хамалски и транспортни услуги на Майстори.ком и разрешете всичките си проблеми само с едно обаждане по телефона. Отървете се от излишните вещи или извършете експресен превоз на ниски цени в София и региона. Извозваме стари мебели; битови отпадъци; багаж и лични вещи; строителни отпадъци и всякакви товари, за които е необходима вещата на намеса на професионални хамали!

Позвънете на 0888 033 057 и ще получите информация за възможностите, при които може да се възползвате от услугите ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.