Евтино преместване на вещи

Преместване на вещи и мебели

Хамали за евтино преместване на вещи и мебели

Всеки път, когато търсите да наемете транспортна компания, не забравяйте да разберете дали има някакви допълнителни такси, които биха могли да бъдат начислени в допълнение към основната обявена цена. Оскъпяването на услугата определено зависи от разстоянията и количеството на багажа. Логично е цената за преместване на вещи в рамките на едно населено място да е значително по- изгодно финансово от превозването до съседен град.

Необявени такси

Преместване на вещи в СофияНякои хамалски бригади начисляват еднократни допълнителни такси, които не попадат в нито една от категориите и ги наричат „помощни такси“. Тези такси могат да включват услуги по опаковане или разопаковане, използването на пикапи с допълнителни съоръжения за демонтаж на мебели или за товарене. За да се избегне доплащане, бъдете готови, когато дойдат хамалите да им зададете правилните въпроси.

Разширени такси

Това са такси за услуги, предоставяни от професионалисти, различни от хамалите и включват услуга по Ваше желание. Това може да бъде специалност превозване на пиани, неговоата подготовка за пренасяне или монтирането му.

За да избегнете натоварването на личния ви бюджет, внимателно слушайте, четете и питайте представителя на хамалската бригада, когато правите уговорката за преместване на вещи от дома ви към новото ви жилище или офис.

Така ще можете да откажете всичко, което не ви е необходимо или дори ще си потърсите друга бригада, као сметнете, че тази не отговаря на вашите финансови възможности.

Постарайте се някои от дейностите по преместването да направите сами. Например, вместо да плащате допълнително на хамалите за опаковането на вещите, бихте могли сами да опаковате вещите си.

Преместване на вещи и мебелиМожете да предотвратите начисляването на  допълнителни такси като се гарантирате на товрния камион паркиране достатъчно близо до входа на жилището и това, че нищо няма да блокира достъпа на камиона. Това е от съществено значение, тъй като близкото паркиране ще намали носенето на тежките мебели до каросерията, а няма да има опасност от начисляване на глоби за неправилно паркиране.

Майстори.ком предлага безплатно или евтино извозване на мебели

За да си спестите всички тези такси, разправии и главоболия – обадете се на Майстори.ком. Ние ще ви осигурим необходимите хамалски и транспортни услуги за преместването на всякакви видове вещи, багаж и мебели. Винаги може да разчитате на нас, когато става дума за подобен тип работа в София и региона.

Ние предлагаме още:

  • Изхвърляне на мебели
  • Изхвърляне на електроуреди
  • Изхвърляне на битови и строителни отпадъци
  • Извозване на отпадъци
  • Доставки на стоки и вещи

За повече информация относно услугите може да научите на посочения телефон за контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *