Преместване на мебели и вещи

Преместване на мебели

Хамали преместват мебели и вещи на добри цени

Когато се наложи да се местите в ново жилище, можете да се доверите изцяло на професионалните услуги на хамалите – от опаковане на вещите до подреждане и монтиране на мебелите и уредите в новото ви жилище. Ако все пак искате да спестите някой лев, можете да се заемете с дейностите, които са от вашата компетентност. Можете сами да опаковате вещите си.

За да не се ядосвате после, че сте повредили някоя вещ, спазвайте някой правила. Преместване на мебелиВнимателно опаковайте крехките предмети, подреждайте ги в кашони и ги надписвайте, за да знаете че съдържат нещо чупливо и да бъдат подредени на правилното място в камиона.

Преместване на вещи

Когато прибирате книги, не слагайте всички в един кашон. Те са доста тежки и ще е трудно да бъдат пренасяни, а може и кашонът да не издържи. Избирайте по-малки кашончета. Така ще са по-лесни за пренасяне и за подреждане в камиона.

Задължително върху кашоните залепвайте лист със съдържанието им. Така ще сте наясно какво има в кашоните, а и ще можете по-лесно да отмятате в списъка си всичко, което е натоварено.

Преместване на мебели

Когато се опаковат разглобени мебели, отново записвайте коя част къде е опакована и сложена, за да може на място да се прави сглобяването по-бързо. Добре да залепите болтовете или винтовете на плоскостта, от която сте ги развили. По малките плоскости се залепват с фолио, за да не се разделят и да вървят в комплект.

За пренасяне на дрехите можете да използвате куфари, кашони и здрави полиетиленово чували. Пренасянето с чували е доста практично, защото чувалите е по-лесно да се наместят в каросерията сред останалия багаж. Могат да се използват като уплътнение между чупливи и нежни мебели.

Преместване на вещиВратите на шкафовете, които не са свалени, трябва да бъдат залепени, за да не се отварят по време на транспортирането или пренасянето.

При наличието на стъклени витрини, е препоръчително да бъдат разглобени и превозени отделно, по възможност с личния ви автомобил.

Майстори.ком премества мебели и лични вещи

От личен опит знаем, че най-важното нещо при преместването на багаж; лични вещи и мебели е запазването на тяхната цялост и неприкосновенност. Поради тази причина е нужно да се  впрегнат абсолютно всички възможно пособия от хамалската и транспортна дейност, за да се гарантира безопаснотта на превозвания товар. За да не се тормозите излишно и да не подлагате под въпрос сигурността на вещите си – позвънете на опитните специалисти в лицето на хамалскат бригада на Майстори.ком.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.