Изхвърляне на стари мебели в София

Извозване на мебели до сметище

Евтино изхвърляне на мебели

Когато твърдо сте решени да се отървете от досадните стари мебели в дома си и да обзаведете с нови, обърнете се за помощ към хамалите. Не можете просто да стоварите всичко, което не ви е нужно на улицата  или до контейнера с боклук. Длъжни сте да извозите старите си мебели до депото за утилизация, където ще бъдат преработени.

Ще е трудно сами да се справите с тази задача. Хамалите са подготвени да извършт тази дейност. Те имат уменията, физическата подготовка, транспортни средства и договорни отношения с депа за за отпадъци.

Извозване на мебели до сметище

Изхвърляне на мебелиМного често се организира масово извозване на мебели в определен ден от месеца или седмицата. Поинтересувайте се има ли такова нещо на територията на вашата община и се възползвайте от услугата.

Ако няма такъв ден, потърсете хамалска бригада, опишете всичко, което трябва да се изнесе и извози до сметището, а хамалите ще ви информират за цената на услугата. Много често за по-големи количества мебели се правят значителни отстъпки, затова се поинтересувайте за промоциите, които прави бригадата за количества.

Демонтаж и изнасяне на мебели

Добра идея е да съчетаете изхвърлянето на старите мебели с покупката и нанасянето на новите. Много от мебелните магазини предлагат транспорт на новите мебели до дома ви, но това не означава, че някой ще ви ги качи до етажа, на който се намирате. За това разстояние ще трябва да се погрижите сами.

Извозване на мебели до сметищеМожете да направите практично съчетание на извозването на старите мебели до сметището с докарването на новите до дома ви и монтирането им по предназначените за това места. Обсъдете с хамалите този вариант и договорете цената. Така след като закарат старите и ненужни мебели до сметището, ще минат през магазина за мебели и ще натоварят новите мебели, ще ги качвате в жилището ви и ще ги сглобят и монтират по местата. Така вие няма да се ангажирате с никаква работа и за няколко часа ще постигнете пълна промяна на дома.

Изхвърляне на мебели от жилище

Майстори.ком изхвърля всякакви ненужни вещи; стари мебели и битови отпадъци на най-добри цени в София и региона. Винаги може да разчитате на нашите професионални хамалски и транспортни услуги. Позвънете ни за изхвърляне или преместване и забравете за проблемите си. За тях ще се погрижи опитната хамалска бригада на Майстори.ком, за която няма непреодолими препятствия. Осигуряваме транспорт под наем и извършваме всякакви видове превози – от преместване на багаж и вещи до извозване на отпадъци до сметище.

1 Comment

  1. Pingback: Преместване на мебели в София | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.