Наемане на хамали за преместване на мебели

Изхвърляне и преместване на мебели

Хамали за преместване на мебели

Може веднъж в живота да ви се наложи да използвате хамалски услуги, но трябва да си изберете хамалска бригада сами. Тъй като нямате опит в това, а имате належаща нужда от намесата на професионалисти, опитайте да следвате няколко полезни стъпки, които ще ви отведат до правилната оферта  хамалска бригада.

Когато сте наясно, че няма да можете да се справите бе помощта на хамалите, поинтересувайте се сред приятелите дали са използвали подобни услуги и какви са впечатленията им. Вземете координатите на бригадите, за които сте получили добри отзиви.

Преместване на мебели с хамали

Изхвърляне и преместване на мебелиПотърсете и вие сами в интернет пространството оферти на хамалски бригади. Свържете с тях по телефона. Съберете достатъчно количество оферти за услугата, от която се нуждаете. Изберете тази, която най-много отговаря на вашите нужди.

Когато се касае за преместване на нов адрес, изнасяне и изхвърляне на стари мебели и уреди, почистване на двор и други по-мащабни услуги, хамалите изпращат човек за предварителен оглед, който да може да прецени какво време, сили, инструменти, превозно средства ще са необходими. Този оглед е напълно безплатен. Ако някой си позволи да ви поиска да заплатите огледа, задраскайте го от списъка с евентуалните хамалски бригади, на които ще се доверите.

Хамали за преместване на мебели и вещи

Преместване на вещи и мебелиКогато представителя на бригадата е вече в дома ви за въпросния оглед преди преместването на вещите и мебелите ви в новото жилище, не пропускайте да му покажете и най-малкия приготвен пакет. Това е важно, за да могат хамалите да преценят от колко човека да бъде съставен екипа, какво да е превозното средство, което ще се използва и какво би била точната сума за услугата. В случай, че пропуснете да споменете част от багажа, в деня на преместването може да се окаже, че се налага втори курс за пренасяне на вещите и това да оскъпи допълнително услугата.

При огледа ще бъде уточнено къде ще е най-добре да паркира камиона, какви са условията за изнасяне и внасяне на по-обемистите мебели и реди.

Майстори.ком премества мебели  и вещи в София

Нашата бригада може да ви предложи професионалните си хамалски и транспортни услуги при преместването или изхвърлянето на каквито и да било вещи; товари и т.н. Осигуряваме всичко необходимо – от техника за демонтаж и изнасяне до транспорт за извозването на товарите до сметище.

Това, което трябва да направите, за да се възползвате от нашите услуги за изхвърляне или преместване на мебели, е да позвъните на посочения телефон за контакти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.