Преместване на багаж и мебели в София

Преместване на багаж в София

Хамали за демонтаж, изнасяне и преместване на багаж

Предприемате важна стъпка в живота си и се местите в ново жилище, а нямате представа какво да правите. Най-важното, на което трябва а обърнете внимание е опаковането на багажа и преместването на мебелите. С това можете да ангажирате хамалите, но опаковането е по-добре да бъде направено от вас самите. Вие по-добре знаете кои вещи са чупливи, кои за коя стая са, кое в коя кутия или кашон трябва да се сложи.

Изнасяне на багаж от хамали

Извозване на мебели в СофияСнабдете се със здрави кашони, които не са много големи. Прекалено големите кашони ще тежат много и има опасност да се увредят при пренасянето. Залепвайте на всяка кутия списък със съдържанието й. Така ще ви бъде по-лесно след пренасянето да намерите нещата, които търсите.

Когато дойде товарния камион, хамалите ще пренесат и натоварят най-големите и най-тежки уреди и мебели от жилището. Ще ги подредят така, че да има добър баланс в каросерията на товарния автомобил.

Препоръчително е да използвате подходящи подложки за мебелите, които да защитават повърхността им и ъглите по време на транспортирането. Дългите вещи и части на мебели трябва да се подреждат на дългата страна на превозното средство. Така ще могат да стоят изправени и да спестят доста място за останалите вещи и мебели.

Хамали за преместване на багаж и вещи

Преместване на багаж в СофияНавийте на руло килимите и поставете в тях дългите части на някои от мебелите –  стойките на лампите например. Тези рула разположете на пода на камиона. След като това е качено в камиона, заемете се с товаренето на по-големите и тежки кутии, след което преминете към по-малките и по-леки. Чупливите предмети поставете най-отгоре и се стремете да са добре опаковани, за да не се счупят по пътя от тръскането. Закрепете ги така, че да няма опасност да паднат.

Нечупливите вещи можете да използвате за запълване на дупките, слагайте ги измежду останалите наредени вещи и мебели, за да се уплътни и да няма място за местене.

Извозване и преместване на мебели в София

Майстори.ком може да ви предложи евтини хамалски и транспортни услуги при преместване на стари мебели и вещи в София и региона. Осигуряваме транспорт; техника и всичко необходимо за преместването на вещите. Също така можем да предложим услугите си при преместване на офиси и оборудване от точка А до точка Б. Така че, ако имате нужда от професионални хамалски и транспортни услуги в София за преместване на мебели – попаднали сте на правилното място!

1 Comment

  1. Pingback: Изхвърляне на кухня и мебели | Maystori.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.